Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Edgars nokautē Mendesu un nopelna tiesības cīnīties par UFC titulu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Edgars nokautē Mendesu un nopelna tiesības cīnīties par UFC titulu
Frenkijs Edgars
Foto: ufc.com

Bijušais UFC vieglā svara čempions Frenkijs Edgars (20-4-1) pirmajā raundā nokautēja bijušo divkārtējo UFC pusvieglā svara čempiona titula pretendentu Čadu Mendesu (17-4-0), nopelnot tiesības nākamajā cīņā cīnīties par UFC pusvieglā svara čempiona jostu.

ASV pilsētā Lasvegasā notiekošā cīņu šova “UFC - The Ultimate Fighter 22” vakara galvenajā mačā par tiesībām nākamajā cīņā cīnīties par UFC pusvieglā svara čempiona jostu spēkojās divi amerikāņi Frenkijs Edgars ar Čadu Mendesu.

Sportisti šo atbildīgo maču iesāka piesardzīgi - Mendess lika akcentus uz “low kick” sitieniem, savukārt Edgars bija precīzāks sitienos ar rokām.

Pirmā raunda vidus daļā Frenkijs Edgars izdarīja divu sitienu sēriju ar rokām, pēc kā Mendess nogāzās uz ringa dēļiem. Frenkijs vēl paspēja izdarīt dažus sitienus pa zemē guļošo pretinieku, līdz brīdim, kad cīņā iejaucās ringa tiesnesis.

“Šis ir lielisks panākums priekš manis. Paldies Dievam, ka svētīja mani, kā arī paldies manai komandai un ģimenei,” emocionāls pēc uzvaras bija Frenkijs Edgars, kurš nākamo maču aizvadīs ar Hosē Aldo – Konora Makgregora cīņas uzvarētāju par UFC pusvieglā svara čempiona jostu.

“The Ultimate Fighter 22” rezultāti:

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Frankie EdgarChad MendesKO (punches)12:28
2.Ryan HallArtem Lobovdecision (unanimous)35:00
3.Tony FergusonEdson Barbozasubmission (d’arce choke)22:54
4.Evan DunhamJoe Lauzondecision (unanimous)35:00
5.Tatsuya KawajiriJason Knightdecision (unanimous)35:00
6.Julian ErosaMarcin Wrzosekdecision (split)35:00
7.Gabriel GonzagaKonstantin Erokhindecision (unanimous)35:00
8.Ryan LaFlareMike Piercedecision (unanimous)35:00
9.Geane HerreraJoby SanchezTKO (punches)24:28
10.Chris GruetzemacherAbner Lloverasdecision (unanimous)35:00

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...