Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Ņikita Petrovs cīnās neizšķirti ar Tolegenu Akilbekovu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Ņikita Petrovs cīnās neizšķirti ar Tolegenu Akilbekovu
Ņikita Petrovs
Foto: tmfight.lv

Veiksmīgu cīņu Lietuvā aizvadījis viens no Latvijas MMA smagā svara jaunatklājumiem, jelgavnieks Ņikita Petrovs (4-5-1), kurš trīs raundu cīņā tikās ar titulēto kazahu sportistu Tolegenu Akilbekovu (4-2-1) un viņu cīņā tika fiksēts neizšķirts.

Pirms gaidāmā mača ar Tolegenu Akilbekovu divdesmit trīs gadus vecais Ņikita Petrovs bija iekrājis trīs uzvaru sēriju un uz Lietuvu devās tikai un vienīgi pēc uzvaras.

Arī ringā, sešu tūkstošu skatītāju priekšā, varēja manīt, ka latvietis uz kaimiņvalsti devies nevis, lai atstāvētu visus atvēlētos raundus, bet gan uzlabotu statistiku, tūdaļ mēģinot uzņemoties kontroli pār cīņu. Taču vienā no epizodēm Petrovs guva rokas savainojumu un cīņa ieņēma pavisam citu gultni. Akilbekovs varēja nedaudz vairāk izpausties, taču neko īpaši izdarīt viņš nespēja un cīņa ritēja punkts punktā, ko arī saskatīja sānu tiesneši, fiksējot neizšķirtu.

Jāpiemin, ka pirms šīs divkaujas Ņikita Petrovs, kurš, lai arī savu karjeru 2010. gadā iesāka uzvaru, taču vēlāk viņu vajāja gara neveiksmju sērija, pēdējās trīs cīņā izcīnījis uzvaras pār saviem tautiešiem Romānu Skibu (4-8-0) un Jāni Ginteru (0-1-0), kā arī pret baltkrievu smagsvaru Oļegu Vasiļjevu (0-2-0).

Arī Akilbekovam, kurš MMA debitēja 2005. gadā pēdējās cīņas pirms neizšķirta bijušas nosacīti veiksmīgas… Pēdējos trīs mačos viņš izcīnījis divas uzvaras. Uzvarēti Bobs Saps (11-16-0) un Nazars Ahtabajevs (0-1-0), bet zaudējums atzīts cīņā pret Aleksandru Jemeļjaņenko (21-5-0).

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2012-11-13 17:35, pirms 12 gadiem
Domāju, ka cīņas aprakstam vajadzēja būt līdzīgakam pašai cīņai.
Un kāpēc nav pieminēts, ka mūsu valsti pārstāvēja vēllviens sportists?!
Tā vien liekas, ka šeit ievieto rakstu par Skrīveru un par sporta kluba ''Profesionālis'' cīkstoņiem. Neņemot vērā UFC.
Interesentiem - Bushido FC Vol. 52 - HERO'S World GP... - varat redzēt cīņas no tā vakara.