Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Edijs Alvarezs uzvar Patrikiju Frereiru un atvadās no Bellator

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Edijs Alvarezs uzvar Patrikiju Frereiru un atvadās no Bellator
Edija Alvareza spēriens nokautē Patrikiju Fereiru
Foto: sherdog.com

Bijušais Bellator vieglā svara čempions Edijs Alvarezs (24-3-0) vakar šova „Bellator 76” ietvaros šīs organizācijas rindās aizvadīja pēdējo cīņu. Eksčempions pirmajā raundā ar veiksmīgu kājas spērienu nokautēja brazīliešu atlētu Ptrikiju Fereiru (10-4-0), izcīnot otro uzvaru pēc kārtas.

Šī divkauja kā gandrīz visas Alvareza cīņas iesākās diezgan aktīvi, kurā dominējošo lomu uzņēmās bijušais Bellator čempions. Tiesa, mačs ilgi nevilkās, pirma raunda izskaņā pēc lieliski izpildīta kājas spēriena galvā Fereira bezsamaņas stāvoklī atradās uz ringa dēļiem, Edijs pieskrēja, lai turpinātu sist bezspēcīgo pretinieku, taču cīņā iejaucās ringa tiesnesis un apstādināja zemē guļošā brazīlieša piekaušanu.

„Ļoti cienu Fereiru, taču tā ir kārtējā uzvara un tas viss,” pēc uzvaras izteicās Alvarezs. „Jūs šovakar redzējāt divus no šā brīža spilgtākajiem vieglā svara cīkstoņiem.”

„Mans mērķis vienmēr ir viens – uzvarēt čali, kurš stāv man pretī. Nekādas žēlastības, nekādas naudas, viss tikai dēļ tā, lai izcīnītu uzvaru. Tieši tādēļ esmu šeit.”

Edijam Alvarezam, kurš par Bellator vieglā svara čempionu kļuva 2009. gadā, bet titulu zaudēja divus gadus vēlāk - pērnā gada novembrī Maiklam Čandleram (10-0-0), cīņa ar Patrikiju Fereiru pēc līguma bija pēdējā Bellator rindās. Tagad viņš ir kļuvis par brīvo aģentu, kas nozīmē, ka amerikānis visdrīzāk tuvākajā laikā pievienosies UFC.

„Bellator 76” rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Eddie AlvarezPatricky FreireKO (kick and punches)14:54
2.Rad MartinezNazareno Malegariedecision (unanimous)35:00
3.Wagnney FabianoAkop Stepanyansubmission (armbar)13:24
4.Mike RichmanJeremy SpoonKO (kick and punch)10:22
5.Shahbulat ShamhalaevCody BollingerTKO (strikes)14:49
6.Jason FischerKyle Prepolecsubmission (arm-triangle choke)33:19
7.Chad LapriseAinsley Robinsondecision (unanimous)35:00
8.Ali MokdadSimon Marinidecision (unanimous)35:00
9.Dom O'GradyA.J. Matthewsdecision (unanimous)35:00
10.Magomedrasul KhasbulaevNayeb HezamTKO (punches)10:24

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...