Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Diskvalificētais Kriss Lebēns UFC atgriežas decembrī

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Diskvalificētais Kriss Lebēns UFC atgriežas decembrī
Kriss Lebens
Foto: mmamania.com

Pēc diskvalifikācijas izciešanas, kura ilga veselu gadu, 29. decembrī ar piedalīšanos šovā „UFC 155” sportā atgriežas viens no spilgtākajiem pussmagā svara cīkstoņiem Kriss Lebens (22-8-0). Amerikāņu sportista pretinieks būs čehu cīkstonis Karloss Vemola (9-3-0), ziņo mmajunkie.com

Pēdējo reizi Lebēns UFC astoņstūrī iesoļojis pērnā gada novembrī, kad tika piedzīvots zaudējums cīņā pret Marku Muņozu. Pēc šī mača sportista asinīs tika atklātas aizliegtās vielas un Krisam uz gadu tika atņemta licence. Jāpiemin, ka šī Lebenam jau bija otrā reize karjerā, kad viņš izkrīt dopinga testos.

„Cīnos ar atkarību no alkohola un narkotikām visu savu dzīvi,” atzinās Kriss lebens. „Man bija problēmas ar pretsāpju zālēm gadiem. Kā arī man bija dažas problēmas ar manu komandu, domāju tas bija sauciens pēc palīdzības.”

„Es zināju, ka varu tikt pieķerts, taču tajā brīdī man bija vienalga. Šobrīd man ir ļoti liels kauns. Jūtos it kā būtu nodevis UFC, taču tajā pašā laikā, ļaujot sevi pieķert bija labākā lieta, kas ar mani notikusi. UFC aizsūtīja mani uz rehabilitācijas centru un viņi patiešām rūpējās par mani.”

Neskatoties uz viņa nedienām, Kriss Lebens pēdējās sešās cīņās izcīnījis četras uzvaras. Starp šo uzvarēto vārdiem ir arī bijušais PRIDE vidējā svara čempions Vandarlejs Silva (34-12-1).

Arī Karloss Vemola nav nekāds peramais zēns. Tiesa, viņš UFC rindās aizvadījis tikai piecas cīņas, taču divās no tām čehs no būra izsoļojis kā uzvarētājs. Viņa karjeras spožākās uzvaras viennozīmīgi ir pār Maiku Masenzio (13-7-0) un sportistu, kurš sakāvis MMA zvaigznes Riko Rodrigezu, Mario Neto un Kimbo Slaisu – Sets Petrucelli (14-6-0).

"UFC 155" cīņu pāri (zināmie)

Junior Dos Santos vs. Cain Velasquez
Tim Boetsch vs. Chris Weidman
Forrest Griffin vs. Chael Sonnen
Joe Lauzon vs. Gray Maynard
Phil De Fries vs. Matt Mitrione
Chris Leben vs. Karlos Vemola

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...

     [+] [-]

, 2012-09-13 22:35, pirms 12 gadiem
Labs špvs solās būt