Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Kristofs Midu: „Domāju, ka Verdums uzveiks Velaskesu”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kristofs Midu: „Domāju, ka Verdums uzveiks Velaskesu”
Kristofs Midu
Foto: mmacanada.net

Bijušais UFC smagā svara cīkstonis un bijušā UFC pusvidējā svara čempiona Džordža Santpjēra (25-2-0) treneris Kristofs Midu (6-10-0) uzskata, ka rītvakar gaidāmajā mačā starp UFC smagā svara čempionu Keinu Velaskesu (13-1-0) un brazīlieti Fabrisio Verdumu (19-5-1), uzvaru izcīnīs Verdums.

„Domāju, ka [Fabrisio] Verdums uzvarēs. Man škiet, ka Keins [Velaskess] akcentu liks uz metieniem, taču nonākot parterā virsroka piederēs Verdumam,” portālam Sportacentrs.com savus domas par gaidāmo UFC smagā svara čempiona titula maču atklāja bijušais UFC cīkstonis Kristofs Midu, kurš savulaik pats cīnījies ar Verdumu.

„Parasti izvairos prognozēt, taču man liekas, ka cīņa tiks apstādināta jau pirmajā raundā un uzvaru ar kādu no sāpju paņēmieniem izcīnīs Verdums. Velaskess tomēr gandrīz divus gadus nav aizvadījis nevienu cīņu, kas varētu ietekmēt viņa sniegumu.”

„Es ļoti labi pazīstu Fabrisio un zinu uz ko viņš ir spējīgs. Kad es pirms cīņas ar Fjodoru Jemeļjaņenko teicu, ka Verdums uzvarēs, daudzi smīkņāja, taču mēs visi atceramies, kāds tajā cīņā bija iznākums.”

Kristofs Midu VS Fabrisio Verdums

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...