Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Evans treniņā guvis traumu, cīņa ar Kormjē atcelta

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Evans treniņā guvis traumu, cīņa ar Kormjē atcelta
Rašads Evans
Foto: mmamania.com

Bijušais UFC pussmagā svara čempions Rašads Evans (19-3-1) treniņā guvis kājas savainojumu, līdz ar to viņa cīņa ar Strikeforce smagsvaru turnīra uzvarētāju Danielu Kormjē (13-0-0), kura bija paredzēta uz 22. februāri, izņemta no cīņu šova „UFC 170” cīņu pāru listes.

Trīsdesmit četrus gadus vecais bijušais UFC čempions Rašads Evans, kurš 2005. gadā triumfējis arī realitātes šovā „The Ultimate Fighter 2”, treniņos guvis kājas savainojumu.

Līdz ar to viņa cīņa ar Danielu Kormjē tiek atcelta, kas nozīmē, ka Kormjē debija pussmagajā svarā tiek atlikta uz nenoteiktu laiku.

Evans pirms diviem gadiem centās atgūt 2009. gadā zaudēto čempiona titulu, bet piedzīvoja fiasko cīņā ar patreizējo čempionu Džonu Džonsu (19-1-0). Tad sekoja zaudējums cīņā pret Antonio Rodzerio Nogeiru (21-5-0), taču pēdējos divos mačos melnādainais amerikānis uzveicis Denu Hendersonu (29-11-0) un Čelu Sonenu (28-14-1).

Savukārt rūdītais smagsvars Daniels Kormjē, kurš profesionālajā MMA ir kopš 2009. gada, uzvarējis visās trīspadsmit aizvadītajās cīņās. Pirmkārt, viņš izcīnīja uzvaru Strikeforce smagsvaru turnīrā, otrkārt, pateicoties savam uzvaras gājienam sportists šobrīd ir pasaules smagā svara divīzijas reitingu TOP 5.

Taču par cik UFC smagajā divīzijā valda Kormjē komandas biedrs un draugs Keins Velaskezs (13-1-0), Daniels pieņēma lēmumu pāriet vienu svara kategoriju zemāk – uz pussmago svaru.

Tomēr, kā jau minējām, viņa debija pussmagajā svarā ir jāatliek uz nezināmu laiku.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...