Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Keins Velaskezs UFC titulu aizstāvēs pret Antonio Silvu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Keins Velaskezs UFC titulu aizstāvēs pret Antonio Silvu
Keins Velaskezs
Foto: sherdog.com

Par obligāto UFC smagā svara titula pretendentu kļuvis brazīlietis, bijušais EliteXC smagā svara čempions Antonio Silva (18-4-0). Viņš 25. maijā Lasvegasā (ASV) šova „UFC 160 - Velasquez vs. Silva 2” ietvaros aizvadīs revanša maču ar patreizējo UFC smagā svara čempionu Keinu Velaskezu (11-1-0).

Patreizējais UFC smagā svara jostas turētājs Keins Velaskezs ar Antonio Silvu tikās pērngad maijā. Tajā divkaujā skaistu uzvaru pirmajā raundā ar tehnisko nokautu izcīnīja Velaskezs nopelnot tiesības aizvadīt revanša maču ar Junioru dos Santosu (15-2-0), kurš meksikānim savulaik lika nolikt čempiona pilnvaras.

Silva, kurš pasaules slavu izpelnījās uzvarot Fjodoru Jemeļjaņenko, titula cīņu nopelnīja šovā "UFC 146", pateicoties uzvarai pār nīderlandiešu smagsvaru Alisteru Overīmu, kuram UFC bosi uzvaras gadījumā pār brazīli solīja titula cīņu ar Velsaskezu, taču tika piedzīvots zaudējums un viņa vietu tagad ieņems Antonio Silva.

Šovā „UFC 160” notiks vēl viena smagsvaru supercīņa – bijušais UFC smagā svara čempions Juniors dos Santos dūres krustos ar bijušo Strikeforce/DREAM smagā svara čempionu Alisteru Overīmu. Viņu cīņai bija jānotiek jau pērnā gada maijā, kad Dos Santos vēl bija čempions, taču pirms noliktā mača Overīms tika pieķerts aizliegto vielu lietošanā un sportists uz deviņiem mēnešiem tika diskvalificēts.

Abi smagsvari savos pēdējos mačos cietuši sakāves - Dos Santos piekāpās Velsakezam, bet Overīms atzina Silvas pārākumu… Beidzot sportisti varēs noskaidrot, kurš tad no viņiem ir stiprākais.

„UFC 160 - Velasquez vs. Silva 2” cīņu pāri (apstiprinātie)

Cain Velasquez vs. Antonio Silva
Junior dos Santos vs. Alistair Overeem

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2013-02-14 13:46, pirms 12 gadiem
Gaidu 25. maiju.

     [+] [-]

, 2013-02-14 22:06, pirms 12 gadiem
domaaju ka keins uzvarees bez probleemaam,bet otraa ciinja vareetu buut interesanta,es protams par junioru,tas izleceejs overiims ir jaanoliek pie vietas!

     [+] [-]

, 2013-02-15 12:36, pirms 12 gadiem
Grūti kaut ko prognozēt pēc pēdējām cīņām! Es liktu uz JDS un K.V., bet var gadīties, ka Mr. steroīds uz zemes salauž JDS un Lielā pēda arī ir spējīgs uz pārsteigumiem! Katrā ziņā UFC 160 būs labs pasākums!

     [+] [-]

, 2013-02-15 19:18, pirms 12 gadiem
zdarova lisij rakstīja: domaaju ka keins uzvarees bez probleemaam,bet otraa ciinja vareetu buut interesanta,es protams par junioru,tas izleceejs overiims ir jaanoliek pie vietas!
Silva jau nolika pie vietas.

     [+] [-]

, 2013-02-15 20:28, pirms 12 gadiem
"Keins Velaskezs UFC titulu aisztāvēs pret Antonio Silvu" aizstāves gan.