Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Brendons Vera kļūst par “ONE Championship” čempionu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Brendons Vera kļūst par “ONE Championship” čempionu
Brendons Vera
Foto: rappler.com

Filipīnu pilsētā Manilā bijušais organizācijas UFC smagā svara cīkstonis amerikānis Brendons Vera (14-7-0) pirmajā raundā visai ātri nokautēja kanādieti Polu Čengu (5-2-0) un kļuva par Āzijas lielākās MMA organizācijas “ONE Championship” smagā svara čempionu.

Sākotnēji MMA veterānam, bijušajam WEC čempionam Brendonam Veram par vakanto “One Champonship” smagā svara čempiona jostu bija ieplānots cīnīties ar britu atlētu Čī Luisu Periju (6-0-0), taču kaut kādu iemeslu dēļ dažas dienas pirms cīņas britu nomainīja Pols Čengs.

Vera cīņu uzsāka ar ofensīvu, kura vainagojās ar panākumu jau pirmā raunda pirmajā minūtē. Sākumā Brendons izdarīja dažus kontroles sitienus, bet tad ar kājas spērienu pretiniekam pa galvu nokautēja to.

Priekš Brendona Veras, kurš 2013. gadā zaudēja darbu ar UFC un uzreiz pievienojās “ONE Championship”, šī bija otrā uzvara pēc kārtas, kā arī otrais tituls viņa trīspadsmit gadus ilgajā MMA sportista karjerā.

“ONE Championship 35” rezultāti:

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Brandon VeraPaul ChengKO (head kick and punches)10:26
2.Reece McLarenMark Strieglsubmission (rear-naked choke)33:33
3.Eugene ToqueroLi Wei BinTKO (corner stoppage)25:00
4.Irina MazepaAna Julatondecision (unanimous)35:00
5.Angela LeeLena Tkhorevskasubmission (rear-naked choke)23:26
6.Bruno PucciAnthony Engelensubmission (rear-naked choke)22:19
7.Alex SilvaRuel Catalansubmission (kneebar)13:53
8.Christian LeeDavid MeakTKO (punches)10:29

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...