Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Visticamāk, 2014.gada pavasarī A. Jemeļjaņenko aizvadīs revanša cīņu pret Monsonu

Jānis Pārums

Visticamāk, 2014.gada pavasarī A. Jemeļjaņenko aizvadīs revanša cīņu pret Monsonu
Džefs Monsons cīņā ar Aleksandru Jemeļjaņenko pērn. Foto: mixfight.ru

Sanktpēterburgas promouteru kompānija "Kolizejs" parakstījusi līgumu ar pazīstamo MMA cīkstoni amerikāni Džefu Monsonu un iecerējusi organizēt viņa cīņu pret krievu Aleksandru Jemeļjaņenko.

2012.gadā Monsons ar Jemeļjaņenko jau cīnījās un uzvarēja ar žņaugšanas paņēmienu. Uzreiz pēc cīņas Jemeļjaņenko pauda vēlmi pēc revanša, kas gan pagaidām nav noticis. Pirms diviem gadiem Monsons cīnījies arī pret Aleksandra vecāko brāli Fjodoru, zaudējot pēc punktiem.

Nesen Monsons pauda gatavību dot iespēju Aleksandram revanšēties un līguma parakstīšana ar minēto promouteru kompāniju ir solis pretī revanša cīņai. Vēl jo vairāk tāpēc, ka Jemeļjaņenko tajā joprojām ir ieinteresēts.

"Mēs sazinājāmies ar Aleksandra Jemeļjaņenko menedžeri un viņš pauda ieinteresētību," sacīja promouteru kompānijas vadītājs Oļegs Rajevskis. "Džefs Monsons, kurš arī gaida šo cīņu, atteicies no visām cīņām līdz pat nākamā gada maijam. Mēs viņu ārstēsim (Monsonam pēdējā laikā bijis gana veselības problēmu – aut.) un trenēsim. Amerikānis solīja būt labā formā, jo vairs zaudēt nevar. Kas attiecas uz Aleksandru, nedomāju, ka viņš ir tāds trakais, par kādu viņu visur mēģina padarīt. Ceru, ka sapratīsimies."

Cīņas sporta šovs, kura ietvaros cīnīsies Monsons un Jemeļjaņenko notiks nākamā gada pavasarī Sanktpēterburgā.

Izmantotie resursi:
izvestia.ru