Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Aleksandrs Volkovs cīnīsies par Bellator čempiona titulu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Aleksandrs Volkovs cīnīsies par Bellator čempiona titulu
Aleksandrs Volkovs
Foto: sherdog.com

Interesanta ziņa pienākusi no Bellator - smagsvaru turnīra fināls starp krievu atlētu Aleksandru Volkovu (18-3-0) un amerikāni Ričardu Heilu (21-4-1) vienlaicīgi būs arī titula mačs par Bellator smagā svara čempiona titulu, kurš palicis vakants, jo iepriekšējais tās turētājs Kouls Konrads (9-0-0) beidzis aktīvā sportista gaitas.

Par cik Bellator smagā svara turnīra septītās sezonas fināla cīņa vienlaicīgi kļūs arī par titula cīņu, sākotnēji paredzēto trīs raundu vietā cīņas formula nomainīta uz pieciem raundiem pa piecām minūtēm.

Divdesmit četrus gadus vecā Aleksandra Volkova un par viņu trīs gadus vecākā Ričarda Heila mačs būs šova „Bellator 84” vakara galvenais notikums.

Volkovs šobrīd iekrājis deviņu cīņu uzvaru sēriju. Turnīra ceturtdaļfinālā krievs sensacionāli uzveica bijušo Strikeforce cīkstoni Bretu Rodžersu (12-5-0), bet pusfinālā viņš izrēķinājās ar bijušo UFC smagā svara atlētu Vinciusu de Kueirozu (6-3-0). Vēl viņa aktīvā ir uzvaras pār bijušo UFC čempionu Riko Rodrigezu (49-18-0) un krievu MMA veterānu Ibragimu Magomedovu (22-8-1).

Arī Heils savās pēdējās aizvadītajās cīņās iekrājis atzīstamu uzvaru sēriju, viņš triumfējis četros mačos pēc kārtas. Bellator turnīra ceturtdaļfināla cīņā amerikānis uzveica savu tautieti, bijušo UFC cīkstoni Maiku Vesselu (13-5-0), bet pusfinālā Heils iznīcināja brazīliešu smagsvaru Tiago Santosu (11-2-0), cīņas laikā izsitot tam priekšējo zobu.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...
.