Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Nzojibuka: „Nedomāju, ka Zozuļa izturēs ilgāk par otro raundu”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Nzojibuka: „Nedomāju, ka Zozuļa izturēs ilgāk par otro raundu”
Rodrigo Nzojibuka
Foto: ostkantavisa.no

Pasaules vicečempions kikboksā Rodrigo Nzojibuka, kurš 16. novembrī viesosies Tukumā, lai aizvadītu trīs raundu cīņu pēc K-1 noteikumiem ar Latvijas vienu no slavenākajiem MMA cīkstoņiem Andreju Zozuļu, uzskata, ka pazīstamais kuldīdznieks ringā ar viņu nenoturēsies ilgāk par otro raundu.

„Esmu pētījis Zozuļas cīņu video ierakstus – viņš ir labs MMA cīņās, tomēr kikbokss nav MMA. Cik man zināms, arī kikboksā viņam ir panākumi, taču viņš ringā pagaidām vēl nav ticies ne ar vienu vērā ņemamu pretinieku,” pārliecināts Kongo sportists Rodrigo Nzojibuka.

„Par cik cīņu neaizvadīšu mājās, nevēlos nonākt līdz tiesnešu lēmumam… Mans mērķis beigt cīņu jau pirmajā raundā, taču, ja tas neizdosies pirmajā, otrajā man tas ir jāizdara obligāti. Es nedomāju, ka viņš izturēs ilgāk par otro trīsminūti.”

„Sen esmu gribējis apciemot Latviju, jo tur dzīvo pasaules skaistākās meitenes, taču uzvara vietējā šovā pār vietējo sportistu manas atmiņas par šo valsti darītu vēl patīkamākas.”

Jāatzīmē, ka divdesmit astoņus gadus vecais Rodrigo Nzojibuka ir WAKO pasaules un Skandināvijas vicečempions kikboksā, kuram cīņa ar latvieti būs debija profesionālajā ringā. Kongo sportists nesen atgriezās no WAKO pasaules čempionāta, kurš notika Brazīlijā, taču šis čempionāts priekš melnādainā sportista neizrādījās pārāk veiksmīgs, jo kikbokseris palika bez medaļas.

Izmantotie resursi:
Tukuma Brali

  +1 [+] [-]

, 2013-11-12 14:58, pirms 11 gadiem
Arī Makarenko solīja Zozuļu iznīcināt pirmajā raundā - klusie ūdeņi visdziļākie

  -1 [+] [-]

, 2013-11-12 16:15, pirms 11 gadiem
Lielīb naudu nemaksā, piedirs bikses - izmazgā!!

Veiksmi Zozuļam!

  +1 [+] [-]

, 2013-11-12 16:17, pirms 11 gadiem
Skaties ka pats vispaar tiksi liidz 2.raundam

  +1 [+] [-]

, 2013-11-12 16:26, pirms 11 gadiem
Nzojibuka gan jau,kad 1 raundā čučēs