Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Haritonovs uzveic Silvu un kļūst par pasaules čempionu kikboksā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Haritonovs uzveic Silvu un kļūst par pasaules čempionu kikboksā
Sergejs Haritonovs
Foto: prommanow.com

Vakarnakt Maskavā (Krievijā) vienu titulu bagātāks kļuva pazīstamais krievu cīņu sporta meistars Sergejs Haritonovs, kurš otrajā raundā ar tehnisko nokautu uzveica brazīliešu smagsvaru Andersonu Silvu, kļūstot par jauno organizācijas W5 pasaules čempionu kikboksā.

Lai arī trīsdesmit četrus gadus vecā krievu smagsvara Sergeja Haritonova (MMA: 21-5-0; K-1: 6-4-0) pamatdisciplīna ir MMA, viņš praktizē arī boksā un kikboksā.

Tā lūk viņš piekrita aizvadīt revanša cīņu pēc K-1 noteikumiem ar Nīderlandē dzīvojošo brazīliešu kikbokseri Andersonu Silvu (38-12-1). Jāpiezīmē, ka tas nav pazīstamais MMA cīkstonis, bijušais UFC vidējā svara čempions Andersons Silva, bet gan viņa vārda/uzvārda brālis.

Pirmajā sportistu tikšanās reizē, kas notika šā gada maijā ASV, uzvaru ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pēc punktiem izcīnīja Silva. Bet revanša mačs notika Krievijā un šoreiz uz kārts tika likta vakantā organizācijas W5 pasaules čempiona josta.

Šajā cīņā īpašu pārsteigumu nebija – savās mājās savu skatītāju priekšā pārliecināti ringā darbojās Sergejs Haritonovs, kurš otrajā raundā izcīnīja uzvaru ar tehnisko nokautu, savu trofeju skapīti papildinot ar W5 pasaules čempiona jostu kikboksā. Jāpiezīmē interesants fakts - Silvu viņa ringa stūrī sekundēja pazīstamais brazīliešu MMA cīkstonis Pedro Rizo (19-11-0), ko Haritonovs pēc MMA noteikumiem sakāva tālajā 2005. gadā.

Izmantotie resursi:
allboxing.com