Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Gustafsons: „Es atņemšu Kormjē UFC čempiona jostu”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Gustafsons: „Es atņemšu Kormjē UFC čempiona jostu”
Aleksandrs Gustafsons
Foto: fcfighter.com

Zviedru pussmagā svara MMA cīkstonis Aleksandrs Gustafsons (16-3-0), kurš 3. oktobrī ASV aizvadīs titula cīņu ar UFC pussmagā svara čempionu amerikāni Danielu Kormjē (16-1-0), uzskata, ka viņš uzvarēs šajā mačā un kļūs par jauno čempionu.

„3. oktobrī es savākšu no [Daniela] Kormjē [UFC čempiona] jostu, un pēc tam, ceru, ka visi pārstās runāt par to cik tuvu es biju uzvarai cīņā ar [bijušo UFC čempionu] Džonu Džonsu,” skaidroja Aleksandrs Gustafsons, kurš jau vienreiz cīnījies par UFC čempiona titulu ar toreizējo čempiona jostas īpašnieku Džonu Džonsu (21-1-0), kuram čempiona statuss tika atņemts dēļ viņa iesaistīšanos auto avārijas izraisīšanā.

„Priekš manis tā nebūs viegla cīņa. Kā nekā cīnīšos ar pussmagā svara čempionu, kurš ir viens no pasaules labākajiem cīkstoņiem neatkarīgi no svara kategorijas.”

„Zinu, ka, lai uzturētu fizisko formu lieliskā kondīcijā, jāturpina cītīgi trenēties. Līdz cīņai palicis mazāk par mēnesi, taču esmu pārliecināts, ka ar manu svaru viss ir kārtībā. Es sadarbojos ar dietologu, līdz ar to svara ar svara dzīšanu man nevajadzētu būt problēmu.”

Jāpiebilst, ka cīņa starp UFC čempionu Danielu Kormjē, kurš šo titulu ieguva uzvarot Entoniju Džonsonu (20-5-0), un Aleksandru Gustafsonu būs cīņu šova „UFC 192” vakara galvenais notikums.

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...