Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Magomeds Maļikovs cīņā gūst traumu un zaudē Bretam Rodžersam

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Magomeds Maļikovs cīņā gūst traumu un zaudē Bretam Rodžersam
Brets Rodžers
Foto: sherdog.com

Vakarnakt Maskavā (Krievijā) cīņā ar bijušo organizāciju Strikeforce un Bellator smagā svara cīkstoni Bretu Rodžersu (16-8-0) smagā kājas lūzumā iedzīvojās pazīstamais Krievijas MMA cīkstonis Magomeds Maļikovs (7-3-0). Viņam tika ieskaitīts zaudējums ar tehnisko nokautu.

Pasākuma „Fight Nights - Battle of Moscow 16” galvenā cīņa bija smagsvaru duelis starp krievu Magomedu Maļikovu un amerikāņu sportistu Bretu Rodžersu.

Pirmajā raundā Maļikovs izdarīja teritoriālu spiedienu, veica vairākus spēcīgus sitienus, taču lielākā daļa no tiem atdūrās pret Rodžersa aizsardzību. Arī melnādainais amerikānis nedemonstrēja no viņa gaidīto sniegumu – viņš vien spēja kā likt blokus un izdarīt pa nenozīmīgam pretsitienam.

Otrajā raundā abi sportisti izskatījās vēl gausāk kā pirmajā, taču laba epizode padevās Rodžersam uz ko Maļikovs atbildēja ar pretsitienu ar kāju pa kāju, kas beidzās ar krievu smagsvara kājas lūzumu.

Līdz ar pretinieka savainojumu par uzvarētāju otrajā raundā ar tehnisko nokautu tika pasludināts Brets Rodžers, kurš MMA vēsturē iegājis ar uzvarām pār Andreju Arlovski (22-10-0), Džeimu Tomsonu (20-14-0) un Kevinu Asplundu (15-7-0).

Jāatzīmē, ka pirms kāda laika līdzīgos savainojumos pēc „low kick” izdarīšanas iedzīvojušies arī bijušais UFC vidējā svara čempions Andresons Silva un kikboksa zvaigzne Tairons Spongs. Šie abi vīri jau ir uz atveseļošanās ceļa, taču Magomedam vēl stāv priekšā operācija.

Izmantotie resursi:
Официальный сайт - M-1 Global. Бои без правил,...