Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Lesnars paliek tronī

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Lesnars paliek tronī
Broks Lesnars (pa kreisi) pret Frenku Miru
Foto: sherdog.com

Šodien Lasvegasā (ASV) patreizējais UFC čempions smagajā svarā Broks Lesnars MMA turnīra „UFC 100” galvenajā cīņā ar titula pretendentu Frenku Miru aizstāvēja savu čempiona jostu, otrajā raundā uzvarot ar TKO.

Lesneram un Miram šī bija jau otrā tikšanās reize. Pirmo reizi sportisti savā starpā tikās pirms septiņpadsmit mēnešiem, kad pārāks bija Frenks Mirs.

Taču šoreiz atšķirībā no iepriekšējās reizes uz kārts tika likts čempiona tituls, kurš pieder Lesneram, tāpēc tas bija noskaņojies tikai un vienīgi uz uzvara. Sākumā cīkstoņi meklēja īsto brīdi, kad uzbrukt, līdz Mirs nogāza Lesnaru, taču augumā raženais Broks krītot uzgāzās tam virsū. Šī situācija Lesneram atļāva izmantot viņa auguma un svara priekšrocības. Lai arī Mirs ļoti labi aizsargājās, Brokam izdevās izspraukties cauri tā aizsardzībai un izdarīt vairākus spēcīgus sitienus, pēc kuriem Frenkam asiņoja deguns un bija pārsists vaigs. Viennozīmīgi pēc aizvadītā pirmā raunda pēc punktiem vadībā bija Broks Lesnars.

Savukārt otro raundu ar skaistu uzbrukumu sāka Frenks Mirs, kurš Lesneram trāpīja vairākus sitienus ar rokām un celi, līdz Broks cīņu noveda uz partera. Lesners atkal atradās augšpusē, sitot Miru pa galvu līdz cīņas gaitā iejaucās tiesnesis un apstādināja šo maču.

Līdz ar to jau otrajā raundā ar tehnisko nokautu uzvarēja Broks Lesnars, kurš ne tikai saglabāja savu UFC čempiona titulu smagajā svarā, bet arī revanšējās Miram par iepriekš sagādāto zaudējumu.

„Man tas patīk!” pēc pārsteidzošās uzvaras kliedza Broks Lesnars. „Gadu atpakaļ es Miram teicu, ka viņu uzvarēšu un es to izdarīju!”

„UFC 100” Rezultāti

Cīkstoņu pārisUzvarētājsMetode
Šanons Gugertijs vs. Mets GraisŠanons GugertijsŽņaugšanas paņēmiens
Toms Lavlors vs. C.B. DollavejsToms LavlorsŽņaugšanas paņēmiens
Dons Hjuns Kims vs. T.J. GrantsDons Hjuns KimsPTS
Džeiks Obriens vs. Džons DžounsDžons DžounsŽņaugšanas paņēmiens
Maks Danzigs vs. Džims MillersDžims MillersPTS
Marks Kolemans vs. Sefans BonnarsMarks KolemansPTS
Alans Belčers vs. Joširo AkijamaJoširo AkijamaPTS
Dans Hendersons vs. Maikls BispingsDans HendersonsKO
Thiago Alves vs. Džordžs St. PjērsDžordžs St. PjērsPTS
Džons Fitčs vs. Pauli TiagoDžons FičsPTS
Broks Lesnars vs. Frenks MirsBroks LesnarsTKO

Izmantotie resursi:
sherdog.com

     [+] [-]

, 2009-07-13 14:35, pirms 15 gadiem
Turēju īkšķus par Frenku, bet nu Lesnars ir milzis, grūti pret tādu cīnīties. Šajā revanča mačā arī izskatijās stipri pārliecinošāks nekā iepriekšējo reizi.
Prieks par GSP uzvaru, bet gaidīju TKO, KO vai kādu žņaugšanas paņēmienu.

     [+] [-]

, 2009-08-03 21:15, pirms 15 gadiem
šovs!