Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Spēlējot "Krievu ruleti", nošāvies MMA cīkstonis Ivans Kouls

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Spēlējot "Krievu ruleti", nošāvies MMA cīkstonis Ivans Kouls
Ivans Kouls
Foto: sherdog.com

Vēl viens traģisks notikums cīņu sporta pasaulē – vakarnakt savos apartamentos Dalasā (ASV), spēlējot “Krievu ruleti”, nošāvies amerikāņu vieglākā svara MMA cīkstonis Ivans “JP” Kouls (2-3).

2016. gads cīņas sportā iesācies diezgan traģisks – šogad februārī mūžībā aizgāja bijušais UFC smagā svara čempions Kevins Randlemans (17-16), maijā tika apglabāts MMA cīkstonis Džordans Pārsons (12-2), bet šomēnes pasaule atvadījās no slavenā boksera/MMA sportista Kevina “Kimbo Slaisa” Fergusona (MMA: 5-2, Bokss: 7-0, 6 KO) un boksa leģendas Muhameda Ali (56-5, 37 KO).

Šim kvartetam vakarnakt pievienojās arī divdesmit piecus gadus vecais MMA cīkstonis Ivans Kouls, kuram bija spēkā līgums ar pasaules otru ietekmīgāko MMA organizāciju “Bellator”.

Kā ziņo ārzemju masu mediji, policija Koulu atrada mirušu pēc tam, kad saņēma ziņojumu par šaudīšanos konkrētajos Dalasas apartamentos. Policija domā, ka sportists nošāvies, spēlējot “Krievu ruleti”. Sīkāka informācija par nāves apstākļiem pagaidām netiek izpausta...

Koula draugs, MMA cīkstonis Entonijs Viljamss (7-5) netic, ka sportists izdarījis pašnāvību: “Nedomāju, ka Ivans spēlētos ar ieroci, viņš mīlēja dzīvi. Domāju, ka tur ir kaut kas cits, nevis “Krievu rulete”.”

Jāpiebilst, ka Ivans Kouls, kurš profesionālā sportista karjeru uzsāka 2012. gadā, savu pēdējo MMA maču aizvadīja pērnā gada martā, kurā piedzīvoja zaudējumu cīņā ar ASV dzīvojošo rumāni Džordžu Pacurariu (10-5).

Izmantotie resursi:
CBS Dallas / Fort Worth