Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Verdums: „Velaskess izpumpēsies pēc trešā raunda”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Verdums: „Velaskess izpumpēsies pēc trešā raunda”
Fabrisio Verdums (no labās) kopā ar Keinu Velaskesu
Foto: ufc.com

Pagaidu UFC smagā svara čempiona titula turētājs Fabrisio Verdums (19-5-1), kurš rītvakar Meksikā cīnīsies ar pašreizējo UFC čempionu Keinu Velaskesu (13-1-0), uzskata, ka meksikāņa izturība izbeigsies pēc trešā raunda.

„Domāju, ka es šajā cīņā uzvarēšu. Taču šī uzvara būs savādāka, kāda tā bija pār Fjodoru Jemeļjaņenko,” pārliecināts brazīliešu smagsvars Fabrisio Verdums.

„Gribu pārsteigt pasauli vēl vienreiz, it īpaši tos, kuri šaubās manos spēkos. Lai arī uzvarēt nebūs viegli, domāju, ka Keins pēc trešā vai ceturtā raunda būs izpumpējies. Ļaudis būs pārsteigti. Viņi pieraduši redzēt Velaskesa nepārtrauktos uzbrukumus, taču viņš nav cīnījies jau divus gadus. Paskatīsimies!”

Fabrisio vairākkārt ir domājis par profesionālā sportista gaitu beigšanu, taču šobrīd viņš domas mainījis un koncentrējas tikai un vienīgi par kļūšanu par UFC smagā svara čempionu.

„Vairākas reizes esmu domājis pamest lielo sportu. Tas bija pēc zaudējumiem, un, kad pārvācos uz ASV, pēc pārrunām par līguma noslēgšanu. Tas bija smags periods,” atceras Verdums.

„Biju domājis pieņemt piedāvājumu Krievijā aizvadīt revanša cīņu ar Fjodoru Jemeļjaņenko, gribēju nopelnīt miljonus, taču viņi atteicās. Pēc revanša ar Fjodoru domāju beigt sportista karjeru.”

„Bet tagad vairs nedomāju par aiziešanu no sporta, bet domāju, ka tomēr man jābeidz aktīvā sportista karjera. Man jau ir trīsdesmit septiņi gadi. Pēc tam, kad uzveikšu Velaskesu, piedāvāšu viņam revanša cīņu, bet tad jau varēšu pakārt cimdus uz nagliņas.”

Izmantotie resursi:
mmaweekly.com

     [+] [-]

, 2015-06-12 13:46, pirms 9 gadiem
Keins bez ierunām ir izturīgākais smagsvars. Cīņa pret Dos Santosu to lieliski pierādija.

     [+] [-]

, 2015-06-13 09:43, pirms 9 gadiem
Ta i: Keina cardio UFC komentatori visu laiku cildina

sry Werdum, bet tu vari uzvaret tikai pie loti lielas veiksmes

Uz doto bridi visi strada par treninmaisu prieks Keina un DosSantosa

     [+] [-]

, 2015-06-13 21:46, pirms 9 gadiem
Weight-in , izskatijas ka ceinam liekais svars pieaudzis.. nu nez ka tur bus..