Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Čels Sonens paziņo par sportista karjeras beigšanu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Čels Sonens paziņo par sportista karjeras beigšanu
Čels Sonens
Foto: telegraph.co.uk

Pēc izkrišanas „negaidītajos” dopinga testos bijušais pretendents uz organizāciju UFC un WEC vidējā svara čempiona tituliem Čels Sonens (28-14-1) vakarnakt oficiāli paziņoja par aktīvā sportista karjeras beigšanu.

Nedēļas sākumā Nevadas Štata Atlētiskā Komisija (NSAC) atklāja pirms mēneša ņemtos „negaidītās” (pārbaude, par kuru sportists pirms tam nebija informēts) dopinga analīzes rezultātus, kuros trīsdesmit septiņus gadus vecā Čela Sonena organismā uzrādījās anastrazola un klomifena klātbūtne. Šie abi preperāti tiek lietoti, lai samazinātu estrogēnu koncentrāciju asinīs un palielinātu testosterona līmeni.

Rezultātā tika atcelts 5. jūlijā cīņu šovā „UFC 175” ieplānotais mačs ar bijušo UFC pussmagā svara čempionu Vitoru Belfortu (24-10-0). Vakar Čels TV raidījuma „UFC Tonight” ēterā, kurā viņš strādā par komentētāju, paziņoja par sportista karjeras beigšanu.

„Gribu pateikt lielu paldies manas karjeras svarīgākajam pretiniekam. Es nevarētu sasniegt visu to, ko esmu sasniedzis, ja nebūtu viņa. Protams, tas ir Andersons Silva,” TV ēterā klāstīja Čels Sonens, kurš profesionālajā MMA ir kopš 1997. gada un trīsreiz cīnījies par UFC čempiona tituliem.

„Paldies tev par iespēju, paldies par atmiņām, paldies arī par ielūgumu uz bārbekjū kaut arī es neizmantoju šo iespēju. Vēlos izmantot iespēju un oficiāli paziņot par aiziešanu no MMA.”

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  +1 [+] [-]

, 2014-06-12 13:31, pirms 10 gadiem
Nu pa lielam pareizi vien ir,nav vairs labākais vecums un līdz title shotam tāpat vairs neaizvilktu.

     [+] [-]

, 2014-06-13 10:59, pirms 10 gadiem
Man vienīgais gribējās viņu redzēt pret Wanderlei Silva.