Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Svēršanās procedūra: Gluhovs 5 kg smagāks par Overīmu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Svēršanās procedūra: Gluhovs 5 kg smagāks par Overīmu
Konstantīns Gluhovs (no kreisās) svēršanās procedūrā kopā ar Valentīnu Overīmu
Foto: shredog.com

Marseļā (Francijā) notika oficiālā sportistu svēršanās procedūra pirms cīņas šova „PFC 6” , kura ietvaros Latvijas titulētākais smagsvars Konstantīns „Lāčplēsis” Gluhovs (27-14-0) aizvadīs revanša cīņu ar leģendāro MMA cīkstoni Valentīnu Overīmu (30-30-0).

Tradicionālajā cīkstoņu svēršanās procedūrā vieglāks izrādījās bijušais pasaules vadošo organizāciju PRIDE un Strikeforce cīkstonis Valentīns Overīms, kurš svēra 109 kg. Savukārt mūsu Konstantīna Gluhova svars bija par pieciem kilogramiem lielāks – 114 kilogrami.

Jāatzīmē, ka trīsdesmit četrus gadus vecā Konstantīna Gluhova pirmā tikšanās ar bijušā DREAM un Strikeforce smagā svara čempiona Alistera Overīma vecāko brāli Valentīnu Overīmu notika pērnā gada aprīlī, kad uz kārtas tika likta Gluhovam piederošā PFC (Pancrase Fighting Championship) čempiona jostu, kuru viņš izcīnīja 2011. gadā uzvarot Džesiju Gibsu (10-6-0). Tajā divkaujā visai vieglu uzvaru izcīnīja Latvijas sportists, kurš ar sitienu galvā pirmā raunda vidū nokautēja Overīmu un nosargāja savu čempiona titulu.

Arī šoreiz apdraudēta tiks Gluhovam piederošā franču organizācijas PFC smagā svara čempiona tituls, taču Kostja uz šo maču ir noskaņojies visai nopietni un ies tikai un vienīgi uz uzvaru.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2014-04-12 09:30, pirms 10 gadiem
Kostjam kaut kā veicas uz brāļiem - Jemeļjaņenko, Overīms.

  +1 [+] [-]

, 2014-04-12 10:09, pirms 10 gadiem
Bāc,es jau domāju pret Alistaru
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja