Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džudisti turpina plosīties - šoreiz Ovčiņņikovam bronza PK posmā Austrijā

Krišs Upenieks

Džudisti turpina plosīties - šoreiz Ovčiņņikovam bronza PK posmā Austrijā
Konstantīns Ovčiņņikovs (baltajā formā)
Foto: eju.net

Veiksmīga nedēļas nogale atkal Latvijas džudo. Austrijas pilsētā Obervartā, kur norisinājās kārtējais Pasaules kausa posms džudo, sekmīgs starts padevies Konstantīnam Ovčiņņikovam, kurš svarā līdz 81 kilogramam apstrādāja piecus pretiniekus, beigās tiekot pie bronzas medaļas.

Pirmos divus pretiniekus no Čehijas un Rumānijas Konstantīns uzvarēja vien papildlaikā jeb golden score. Trešajā kārtā Latvijas džudists uz noturēšanu paņēma kanādieti Kalemu Kahuru, bet cīņā par uzvaru B apakšgrupā lieliski apstrādāja Japānas pārstāvi Masahiro Takamatsu. Pusfinālā mūsējais diemžēl zaudēja topošajam čempionam, gruzīnam Levanam Ciklauri. Ovčiņņikovs gan spēja saņemties uz bronzas maču, kurā, atkal aizvadot teicamu cīņu, uzvarēja korejieti Vongu Hongu.

Svarā līdz 60 kilogramiem Andrejs Magers izcīnīja uzvaras pirmajās divās kārtās, bet vēlāk zaudēja Betkilam Šukvani (Gruzija), kurš, starp citu, turpinājumā arī uzvarēja visā turnīrā. Savukārt Aigars Mīlenbergs (-90 kg) no turnīra bija spiests izstāties jau pēc pirmās cīņas. Taisnības labad gan jāsaka, ka turnīrā nepiedalījās visi TOP sportisti, kuri pēc ranga ir starp Londonas Olimpisko spēļu dalībniekiem. Atgādināsim, ka pirms nedēļas pie sudraba Parīzes ''Grand Slam'' sērijas turnīrā tika Jevgēņijs Borodavko. Visbeidzot, Ungārijas pilsētā Budapeštā notiekošajā Pasaules kausa posmā sievietēm mūsu Evija Puķīte (-70 kg) nespēja tikt galā ar Ekvadoras džudisti Vanesu Čalu, ar ko arī latvietei turnīrs bija beidzies.

Izmantotie resursi:
TTA - the Judo Information System

  +1 [+] [-]

, 2012-02-12 23:20, pirms 12 gadiem
vienalga jau ierasti plosās, dominē vai grauj - kaut vismaz kvalificētos Olimpiskajām spēlēm.

     [+] [-]

, 2012-02-13 00:12, pirms 12 gadiem
vēl kāds no sākuma izlasija ovečkins plosās džudo
man tas kalpoja par iemeslu atvērt šo rakstu

     [+] [-]

, 2012-02-13 00:17, pirms 12 gadiem
zigiss rakstīja: vienalga jau ierasti plosās, dominē vai grauj - kaut vismaz kvalificētos Olimpiskajām spēlēm.
Vismaz divi kvalificēsies jau arī
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-02-13 08:11, pirms 12 gadiem
Armands Zvirbulis brīvajā cīņā jau ir konkrēti un būs vismaz divi džudo