Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Taisons atkal iziet ringā (Video)

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Taisons atkal iziet ringā (Video)
Maiks Taisons

Bijušais absolūtais pasaules čempions boksā smagajā svarā Maiks Taisons atkal ir teicamā fiziskā formā un šovakar atgriezies ringā, tikai ne kā bokseris, bet kā WWE vrestlinga cīkstonis.

Leģendārais amerikāņu bokseris šodien piedalījās profesionālā WWE RAW vrestlinga cīņu šovā, kur ar vienu sitienu nokautēja savu pretinieku. Tiesa, šis Amerikā tik populārais šovs ir vairāk izrāde un pieļaujams, ka Taisons varētu vēl piedalīties līdzīgos projektos.

Lai arī Maiks Taisons šobrīd izskatās labā fiziskā formā (pāris mēnešus atpakaļ Maikam bija diezgan lielas problēmas ar lieko svaru), informācijas vai leģendārais bokseris varētu atgriezties boksa ringā pagaidām nav.

Atgādinām, ka savu pēdējo boksu cīņu „Dzelzs” Maiks aizvadīja 2005. gadā, sestajā raundā ar tehnisko nokautu piekāpjoties īru smagsvaram Kevina Makbraidam.

Izmantotie resursi:
youtube.com
boxrec.com