Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Konors Makgregors: “Šo sestdien kļūšu nemirstīgs”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Konors Makgregors: “Šo sestdien kļūšu nemirstīgs”
Konors Makgregors
Foto: AP/Scanpix

UFC pusvieglā svara čempions īrs Konors Makgregors (20-3), kurš šo sestdien cīņu šova “UFC 205” ietvaros krustos dūres ar UFC vieglā svara čempiona jostas turētāju Ediju Alvaresu (28-4), pārliecināts, ka viņš uzvarēs sāncensi un kļūs par pirmo cīkstoni, kuram vienlaicīgi piederējušas divu svara divīziju UFC jostas.

“Sestdienas vakarā es kļūšu nemirstīgs. Man būs divas jostas, kuras es pēc cīņas pacelšu virs galvas. To vēl līdz šim nav izdevies izdarīt nevienam citam cīkstonim. Tā ir mana dzīve, tas ir mans darbs. Esmu tam gatavs,” apgalvo Makgregors.

Ja Makgregors uzvarēs Alvaresu, viņš kļūs par pirmo MMA cīkstoni pasaulē, kuram vienlaicīgi piederējušas divu svara divīziju UFC čempiona jostas.

Īram par UFC vieglā svara čempiona jostu vajadzēja cīnīties jau šā gada martā, kad tā vēl piederēja brazīlietim Rafaelam Dos Anjosam (25-9), taču čempions guva traumu un viņu aizvietot piekrita Neits Diazs (19-11), kuram viņš zaudēja.

Divdesmit astoņus gadus vecais Konors Makgregors pirms katras cīņas izdara prognozes un bieži vien viņa pareģojumi ir ļoti precīzi. “Domāju, ka šoreiz Alvaress varētu tikt nokautēts jau pirmajā raundā. Viņš vienmēr saņem daudz sitienu. Vienīgā viņa priekšrocība ir izturība.”

Šogad Makgregors aizvadījis jau divas cīņas, kurās abās spēkojās ar jau pieminēto Diazu Pirmajā cīņā ar žņaugšanas paņēmienu triumfēja Diazs, bet otrajā duelī Makgregoram izdevās revanšēties pēc punktiem.

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...

     [+] [-]

, 2016-11-11 21:39, pirms 8 gadiem
Pārliecība par sevi ir laba lieta, bet lielība naudu nemaksā. Alvarezs ir labs, tajās lietās kuras MysticMacam pieklibo- cardio,wrestling. Manuprāt īram neizdosies iziet no MSG ar divām jostām, bet protams gribētos jaunus ierakstus iekš vēstures grāmatām.

  -1 [+] [-]

, 2016-11-12 09:36, pirms 8 gadiem
Mcgregors ir atraks, dinamiskaks, precizaks, reach lielaks, loti labi tur distanci. Edijam ir viegli iesist, viegli paredzams. Mcgregors rulle nujorku ,vins rullee visu to sudu 😄

     [+] [-]

, 2016-11-12 10:46, pirms 8 gadiem
Uz cikliem paredzēta apmēram Konora cīņa?

     [+] [-]

, 2016-11-12 12:44, pirms 8 gadiem
BBRock rakstīja: Uz cikliem paredzēta apmēram Konora cīņa?
Pēc USA laika ap 3AM GTM, pēc mūsējā,gan jau ap kādiem 7-8 no rīta.