Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Mihails Cirkunovs nākamo cīņu aizvadīs pret Ali Mokdadu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Mihails Cirkunovs nākamo cīņu aizvadīs pret Ali Mokdadu
Mihails Cirkunovs
Foto: mishacirkunov.com

Jau šo piektdien, 14. oktobrī Kanādā cīņu šova „Score Fighting Series 2” ietvaros savu nākamo profesionālo MMA cīņu aizvadīs Latvijas pussmagā svara pārstāvis Mihails Cirkunovs (4-1-0), kurš dūres krustos ar Libānā dzimušo Ali Mokdadu (4-1-0), ziņo sherdog.com

Divdesmit četrus gadus vecais Mihails Cirkunovs trīspadsmit gadu vecumā emigrēja uz Kanādu, taču profesionālajā MMA viņš pārstāv Latviju. Cirkunovs, kurš ir pasaules klases meistars džudo, džiu - džitsu un brīvajā cīņā, MMA debitēja 2010. gada janvārī ar uzvaru pār kanādieti Džefu Doilu. Pēc tam viņš piekāpās amerikānim Rojam Boutonam, taču pēc šī zaudējuma latviešu izcelsmes kanādietis izcīnījis trīs uzvaras pēc kārtas.

Arī Ali Mokdadam ir līdzīgs dzīves stāsts kā Cirkunovam – arī viņš no savas dzimtenes pārcēlies uz dzīvi Kanādā, kur trenējas un aizvada cīņas. Mokdads MMA debitēja 2008. gadā un līdz 2011. gada jūlijam bija neuzvarēts, līdz viņa četru uzvaru sēriju pārtrauca līdz šim neuzvarētais Haviers Torres.

Jāpiemin, ka „Score Fighting Series 2” vakara galvenā cīņa būs starp UFC veterānu Džo Doerksenu (47-15-0) un bijušo Bellator cīkstoni Bretu Kūperu (14-7-0). Šajā pasākumā piedalīsies arī DREAM čempions, lietuvietis Marius Žaromskis (15-6-0), kurš cīnīsies pret Denu Hornbuklu (22-5-0).

„Score Fighting Series 2” cīņu pāri

Joe Doerksen vs. Brett Cooper
Marius Zaromskis vs. Dan Hornbuckle
Tristan Johnson vs. Lyndon Whitlock
Stephane Bernadel vs. William Romero
Misha Cirkunov vs. Ali Mokdad
Alex Ricci vs. Tim Smith
Denis Puric vs. Ryan Brigham
Rory McDonell vs. Eric Moon
Adam Assenza vs. Jason Meisel

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...