Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Markus Vāntinens un Atila Vegs noslēdz līgumu ar Bellator

Markus Vāntinens un Atila Vegs noslēdz līgumu ar Bellator
Atila Vegs un Markus Vāntinens
Foto: flickr.com

Līgumus ar amerikāņu MMA organizāciju noslēguši divi vadošie Eiropas pussmagā svara cīkstoņi, soms Markus Vāntinens (21-3-0) un ungāru izcelsmes slovāks Atila Vegs (24-4-2). Viņi piedalīsies jaunajā Bellator pussmagā svara (līdz 93 kg) sestās sezonas turnīrā, ziņo sherdog.com

Vāntinens līgumu ar Bellator nopelnīja pēc 1. oktobrī izcīnītās uzvaras pār franču cīkstoni Maliku Meradu (11-8-0). Šī divdesmit četrus gadus vecajam somam bija divdesmit pirmā uzvara karjerā. Pie tam Markusa uzvarēto cīkstoņu skaitā ir neviens vien pazīstams atlēts.

Viņš uzveicis tādus bijušos UFC cīkstoņus kā Edvins Devīss, Rons Fairklots, Viktors Odonels un Ivans Serati. Tiesa, šie nav vienīgie pazīstamie atlēti, kuri izjutuši jaunā soma dūri. Viņa „pacientu” vidū ir arī Valdas Pocevičus, Kristofs Kulaks, Džeisons Džonss, Martins Zavada, Antonijs Čmielevskis, arī mūsu valsts pussmagā svara sportisti Andrejs Zozuļa un Romāns Skiba.

Līgumu ar Bellator noslēdzis arī Atila Vegs, kurš starp citu, šā gada maijā uzveica Vāntinenu, pārtraucot viņa vienpadsmit cīņu uzvaru sēriju. Divdesmit sešgadīgais Vegs MMA debitēja 2008. gadā. Pa šo laiku sportists izcīnījis divdesmit četras uzvaras un divas reizes cīnījies neizšķirti, kā arī piedzīvojis četrus zaudējumus.

Lai arī slovāka kontā nav neviena uzvara pār UFC vai Strikeforce cīkstoņiem, viņš ir uzvarējis tādus Eiropā pazīstamus atlētus kā jau pieminēto Vāntinenu, Bagu Agajevu un Egidiju Valaviču, kā arī cīnījies neizšķirti ar Strikeforce pārstāvi Adlanu Amagovu.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...


, 2011-10-11 14:39, pirms 13 gadiem
mazi daikti abiem
Tomass Manfelds. Foto: WJF

Latvijas džudistiem divas bronzas medaļas Eiropas kadetu čempionātā

LETA. Latvijas sportisti Aleksandrs Avdejevs un Tomass Manfelds aizvadītajā nedēļas nogalē Bulgārijā izcīnīja bronzas medaļas Eiropas kadetu čempionātā džudo.
Brazīlietis Alekss Pereira pēc savas otrās uzvaras pār Jiržī Prohāzku. Foto: Mark J. Rebilas/USA Today Sports/Scanpix
1

Pereira arī otro reizi pieveic Prohāzku un nosargā titulu

"UFC 303" cīņas šova pasākumā Lasvegasā pasaules čempiona jostu pussmagā svara kategorijā nosargāja brazīlietis Alekss Pereira (11-2, 9 KO), kurš otro reizi kopš pagājušā gada novembra pārspēja čehu Jiržī Prohāzku (30-5-1, 26 KO).
Viktorija Irkle cīņā pret pretinieci. Foto: Latvijas Sporta cīņas federācija.

Irkle Eiropas U17 čempionātā cīņā zaudē ceturtdaļfinālā

LETA. Latvijas sportiste Viktorija Irkle trešdien Novisadā U-17 Eiropas čempionātā cīņā zaudēja pirmajā cīņā jeb ceturtdaļfinālā.