Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Kenijs Gārners par M-1 jostu spēkosies ar Alekseju Kudinu

Kenijs Gārners par M-1 jostu spēkosies ar Alekseju Kudinu
Kenijs Gārners
Foto: mixfight.ru

Patreizējais krievu organizācijas M-1 Global smagā svara čempions Kenijs Gārners (12-4-0), kurš par čempionu tika kronēts pirms gada, savu nākamo obligāto titula aizstāvības cīņu aizvadīs 20. oktobrī pret baltkrievu Alekseju Kudinu (17-6-0).

Amerikāņu kluba „American Top Team” sportists par M-1 Global smagā svara čempionu kļuva 2012. gada jūnijā no troņa gāžot līdz tam neuzvarēto Guramu Gugenišvili (11-2-0). Arī pirmajā titula aizstāvības cīņā Gārners dūres krustoja ar Gugenišvili un arī revanša mačā uzvaru izcīnīja amerikāņu sportists.

Savu pagaidām pēdējo dueli Kenijs aizvadīja šā gada aprīlī, kad „M-1 Heavyweight Grand Prix” turnīra ceturtdaļfinālā, kurā netika apdraudēta Gārnera čempiona josta, pēc punktiem piekās Latvijas smagsvaram Konstantīnam „Lāčplēsim” Gluhovam (26-12-0).

Tā kā šobrīd M-1 smagā svara divīzijā valda neliels bardaks, iespēju pacīnīties par M-1 Global čempiona jostu ieguvis Aleksejs Kudins.

Teorētiski obligātais titula pretendents uz M-1 Global čempiona jostu bija poļu smagsvars Damians Grabovskis (18-1-0), taču sportistam atjaunojās līgums ar poļu federāciju MMA Attack, kura it kā bija likvidējusies, bet nu atkal atsākusi savu darbību. Grabovskim MMA Attack rindās jāaizvada vēl viena cīņa un tad viņš atkal atgriezīsies M-1 sastāvā.

Rindā uz jostu aiz Grabovska stāvēja Magomeds Maļikovs (7-2-0), Čabans Ka (6-2-1) , Gurams Gugenišvili un mūsu Konstantīns Gluhovs, taču neviens no šiem sportistiem dažādu iemeslu dēļ nevarēja ieņemt obligātā titula pretendenta vietu.

Gugenišvili un Ka ir savainojumi, Maļikovs devies svētceļojumā, bet Gluhovam tajā pašā dienā, 20. oktobrī, jāpiedalās „M-1 Heavyweight Grand Prix” finālā, kurā dūres krustos ar poli Marcinu Tiburu (8-0-0).

Tā kā visi pieminētie smagsvari tādu vai šādu iemeslu dēļ nevar 20. oktobrī stāties pretī M-1 Global čempionam Kenijam Gārneram, titula pretendenta vietu ieņēma Aleksejs Kudins, kurš pēc zaudējuma „M-1 Heavyweight Grand Prix” ceturtdaļfināla cīņā pret Čabanu Ka uzkrājis trīs cīņu uzvaru sēriju pār Dritanu Barjamaju (10-6-0), Vladimiru Nepočatovu (4-3-0) un Vladimiru Miščenko (6-2-0).

Izmantotie resursi:
AllBoxing.ru - Все новости бокса, MMA, бои на...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...


, 2013-09-11 19:58, pirms 11 gadiem
Ļoti sakarīga organizācija!

''Savu pagaidām pēdējo dueli Kenijs aizvadīja šā gada aprīlī, kad „M-1 Heavyweight Grand Prix” turnīra ceturtdaļfinālā, kurā netika apdraudēta Gārnera čempiona josta, pēc punktiem piekās Latvijas smagsvaram Konstantīnam „Lāčplēsim” Gluhovam (26-12-0).''

''Gluhovam tajā pašā dienā, 20. oktobrī, jāpiedalās „M-1 Heavyweight Grand Prix” finālā, kurā dūres krustos ar poli Marcinu Tiburu (8-0-0).''
Konors Makgregors. Foto: Reuters/Scanpix
9

Pārcelta Makgregora atgriešanās cīņa UFC

UFC vadītājs Dana Vaits atklāja, ka sākotnēji "UFC 303" pasākumā 29. jūnijā paredzētā Konora Makgregora cīņa pret Maiklu Čendleru pārcelta uz vēl nezināmu vēlāku laiku.
Konors Makgregors. Foto: Reuters/Scanpix

Negaidīti atcelta preses konference pirms Makgregora atgriešanās cīņas

Cīņu sporta organizācija UFC bija plānojusi pirmdien Īrijā aizvadīt preses pasākumu pirms "UFC303" cīņu šova, kurā plānota slavenā un skandalozā cīkstoņa Konora Makgregora atgriešanās, taču tas pēdējā brīdī tika atcelts. Makgregors par to publiski atvainojās, norādot, ka tā nācies darīt viņam nekontrolējamu apstākļu dēļ.
Islams Mahačevs. Foto: AP/Scanpix
9

Mahačevs piektajā raundā uzvar Porjē un nosargā vieglā svara čempiona godu

UFC 302 cīņu vakara ietvaros tā galvenajā cīņā viegla svara čempiona titulu nosargāja Islams Mahačevs, kurš piektajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu pārspēja Dastinu Porjē.