Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Belforts: „Cīņā ar Hendo dominēšu visus piecus raundus”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Belforts: „Cīņā ar Hendo dominēšu visus piecus raundus”
Vitors Belforts
Foto: mmajunkie.com

Bijušais UFC pussmagā svara čempions Vitors Belforts (23-10-0), kuram novembrī ieplānots revanša mačs ar bijušo PRIDE un Strikeforce čempionu Denu Hendersonu (29-10-0), grasās atriebties amerikānim par pirms septiņiem gadiem sagādāto zaudējumu.

„Šī būs revanša cīņa, taču priekš manis šis fakts nespēlē lielu lomu, tas tik dod papildus motivāciju. Hendersons ir sīksts cīkstonis, taču uz es būšu gatavs dominēt visus piecus atvēlētos raundus,” kaujinieciski noskaņots ir Vitors Belforts, kurš pirms septiņiem gadiem piekāpās Hendersonam pēc punktiem.

„Mēs parādīsim ļoti interesantu cīņu, līdzjutējiem patiks. Man vēl ir četrpadsmit nedēļu, lai sagatavotos šai cīņai, tāpēc pagaidām nav iemesla iestrēgt zālē un izmisīgi trenēties. Esmu noskaņojies cīnīties pietiekami lielā tempā visas divdesmit piecas minūtes un uzvarēt.”

„Viennozīmīgi, mana vieta ir vidējā svarā, taču Hendersons startē pussmagajā svarā un viņam ir lieliska statistika. Pagaidām nedomāju, kas notiks pēc cīņas ar viņu, jo esmu gatavs sasniegt vienu virsotni pēc otras un tuvākā virsotne priekš manis ir Dens Hendersons.”

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...