Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Kvintonam Džeksonam trauma

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kvintonam Džeksonam trauma
Kvintons Džeksons
Foto: ufc.com

Treniņu procesā savainojumu guvis bijušais UFC pussmagā svara čempions Kvintons Džeksons (32-10-0), kā rezultātā jāatceļ paredzētā cīņa ar brazīliešu sportistu Gloveru Teikseiru (18-2-0), kurai bija jānotiek 13. oktobrī Brazīlijā šova „UFC 153” ietvaros, ziņo portāls mmajunkie.com

"Rampeidžam trauma un viņš izkrīt no "UFC Rio," ar Tvitera palīdzību paziņojumu presei sūtīja UFC prezidents Dana Vaits.

Pagaidām nav zināms, ka notiks ar Gloveru Teikseiru, vai viņam tiks piemeklēts cits pretinieks vai tomēr brazīlietis tiks izņemts no šova cīkstoņu saraksta.

Jāpiemin, ka Kvintons „Rampeidžs” Džeksons pēdējo reizi ringā devies februāra beigās Tokijā šova „UFC 144” ietvaros pret „TUF 8” uzvarētāju Raienu Baderu (14-3-0), kam visai neizteiksmīgā cīņā piekāpās pēc punktiem. Jāpiemin arī fakts, ka svēršanās procedūras laikā Kvintons nevarēja iekļauties pieļaujamā svara rāmjos un kāpa uz ringa pret Raienu par sešām uncēm smagāks kā pieļaujams.

Šī bijušajam čempionam, skatoties pēc izpildījuma, bija viena no sliktākajām cīņām karjerā. Taču Džeksons visu vainu par neizdevušos maču veiksmīgi novēla un mediķiem, kuri viņam pirms cīņas likuši iziet hormonālo aizvietotāju terapijas kursu, lai ātrāk izveseļotu savainoto celi. Kvintons vainoja arī ilgo pārlidojumu no ASV uz Japānu. Protams, tāda attaisnošanās neatstāja labu iespaidu uz UFC vadību, kuri par sodu solījās amerikāņu cīņu zvaigznei apgriezt honorāru.

Laikam Kvintonu Džeksonu UFC bosu draudi īpaši aizskāra un viņš Tviterī paziņoja, ka meklēs sev jaunu mājvietu, kur novērtē viņa talantus. Nevēlos vairs cīnīties priekš kāda, jo viņi mani vairs neizprot,” marta sākumā vēstīja Džeksons.

Taču toreiz pēc šiem Kvintona izteicieniem UFC prezidents Dana Vaits atbildēja, ka sportistam jāizpilda līgums, proti, jāaizvada vēl viena cīņa UFC rindās un tad viņš būs brīvs. Tātad jādomā, ka pēc Rampeidža izveseļošanās mēs atkal redzēsim melnādaino sportistu darbībā.

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...