Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Īans Lovlands alkst atgriezties UFC

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Īans Lovlands alkst atgriezties UFC
Īans Lovlands
Foto: mmajunkie.com

Bijušais UFC cīkstonis Īans Lovlands (16-9-0), kurš pagājušajā nedēļas nogalē jau pirmā raunda sākumā nokautēja bijušo Strikeforce sportistu Keisiju Olsonu (14-4-0) un nosargāja sev piederošo TPF (Tachi Palace Fights) pusvieglā svara čempiona titulu, vēlas atgriezties UFC, ziņo mmajunkie.com

„Katra cīņa priekš manis ir liela cīņa, kuru man jāuzvar, jo es cenšos tikt atpakaļ UFC,” portālam mmajunkie.com vēstīja Īans Lovlands, kurš pēc atbrīvošanas no UFC aizvadījis divas cīņas zem TPF karoga, abās izcīnot uzvaras ar nokautiem.

„Priekš manis ir svarīgi ne tikai uzvarēt, bet arī parādīt labu cīņu un uzvarēt ar nokautu. Visas cīņas ko man piedāvā es cītīgi izpētu. Piekrist vai nepiekrist cīņai nav tikai mans lēmums, daudz kas atkarīgs no mana menedžmenta un treneriem. Man ir komanda.”

Lovlands MMA karjeru uzsāka 2005. gadā, uzvarot tagadējo UFC cīkstoni Braienu Karaveju (17-5-0). Viņa karjera gājusi kā pa celmiem – izcīnītas svarīgas uzvaras, kā arī piedzīvoti negaidīti zaudējumi cīņās, uz kurām tas gājis kā favorīts.

UFC rindās Īans nonāca 2010. gadā… Debijas mačā viņš pēc punktiem pārspēja citu UFC jauniesaukto Taileru Toneru (13-3-0). Taču tad sekoja divi zaudējumi pēc punktiem cīņās pret Džozefu Benavidezu (16-2-0) un Īvu Jabouinu (18-7-0), līdz ar to Lovlands bija spiests pamest UFC rindas un pievienoties TPF, kur debijas mačā izcīnīja organizācijas čempiona titulu, uzvarot eks – Strikeforce faiteri Aleksanderu Krispimu (7-4-0). Bet pagājušo nedēļ Īans veiksmīgi nosargāja svau čempiona stustu, uzveicot Keisiju Olsonu.

„Šis gads bija manas karjeras nozīmīgākais gads. Liela nozīme ir manam menedžerim Džeisonam Hausam, kurš man Tachi (Tachi Palace Fights – J.E.) piemeklē cīņas, kuras man ir vajadzīgas,” turpināja divdesmit deviņus gadus vecais sportists, kurš droši vien TPF rindās aizvadīs vēl dažas cīņas ar bijušajiem vadošo organizāciju sportistiem un gaidīs ielūgumu atgriezties UFC.

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...