Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Belforta mērķis atkal kļūt par UFC čempionu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Belforta mērķis atkal kļūt par UFC čempionu
Vitors Belforts
Foto: ufc.com

Trīsdesmit četrus gadus vecais bijušais organizāciju UFC un Cage Rage pussmagā svara čempions Vitors Belforts (20-9-0), kurš 6. augustā cīņu šovā "UFC 133" nokautēja Jošihiro Akijamu (13-4-0), nācis klajā ar paziņojumu, ka ir gatavs tikties ar jebkuru pretinieku un aiziet līdz titula cīņai.

"Es vienmēr cenšos nokautēt pretinieku un tieši to arī no manis gaida," ārzemju masu medijiem izteicies Vitors Belforts.

"Nezinu kādu ceļu priekš manis izvēlēsies UFC un ko no manis gaida līdzjutēji, kā arī nezinu vai viņu acīs esmu pelnījis titula cīņu. Vēlos cīnīties par čempiona jostu un es nogāzīšu visus, kuri stāsies man ceļā! Tāds ir mans mērķis."

Jāpiemin, ka Belforts savulaik, kad sportistam bija deviņpadsmit gadu, bija jaunākais atlēts, kurš izcīnījis uzvaru UFC. Brazīlietis pasaules spēcīgākajā organizācijā aizvadījis četrpadsmit cīņas, no tām uzvaras izcīnot deviņos dueļos. Vitors ir turnīra UFC 12 uzvarētājs, kurš arī 2004. gadā kļuva par UFC pussmagā svara čempionu, uzvarot Rendiju Kotjuru. Tiesa, pirmajā titula aizstāvības mačā Belforts savu čempiona statusu zaudēja, piekāpjoties tam pašam Kotjuram.

Šā gada februārī Vitoram bija dota vēl viena iespēja kļūt par UFC čempionu, taču šoreiz vidējā svara kategorijā. Diemžēl šajā mačā Belforts kapitulēja sava tautieša, esošā čempiona Andersona Silvas (30-4-0) priekšā.

Karjeras laikā Belforts, kuru apbrīno par viņa ātrajām rokām, startējis tikai pasaules vadošajās organizācijās- UFC, PRIDE, Cage Rage, Strikeforce un Affliction.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2011-08-11 12:06, pirms 13 gadiem
Belfortam vel jauzvar 2-3 ciņas tad varetu atpakaļ titula pretendentu kļut.
Stans pret Sonenu uzvaretejam ciņa ar Andersonu

     [+] [-]

, 2011-08-11 14:32, pirms 13 gadiem
Vēl pāris cīņas noteikti jāuzvar, jo pēc tāda zaudējuma Silvam kā iepriekšējais vajag vairāk laika. Bet var runāt par cīņu izvēli, jo vai Okami spēs apdraudēt Silvu - šaubos, taču viņš trenējas ar Sonnenu kko jau tas palīdzēs.

     [+] [-]

, 2011-08-11 15:07, pirms 13 gadiem
NickeLBack rakstīja: Belfortam vel jauzvar 2-3 ciņas tad varetu atpakaļ titula pretendentu kļut.
Stans pret Sonenu uzvaretejam ciņa ar Andersonu
Jāpiekrīt, vēl vismaz divas cīņas noteikti viņam ir priekšā, līdz cīņai par jostu. Ceru, ka viņam izdosies - patīk viņš gan kā cīkstonis, gan kā personība.

Visvairāk mani fascinē tikai tas, ka daudzi no cīkstoņiem ir baigi Dievticīgi, lai gan, šaubos vai jebkurā ticībā ir attaisnota vardarbība

  +1 [+] [-]

, 2011-08-11 15:25, pirms 13 gadiem
fixaiz rakstīja: Visvairāk mani fascinē tikai tas, ka daudzi no cīkstoņiem ir baigi Dievticīgi, lai gan, šaubos vai jebkurā ticībā ir attaisnota vardarbība
Viņi to tomēr uzskata un tā arī ir sacensība, nevis vardarbība tāpēc tur viņi nesaredz problēmu.

     [+] [-]

, 2011-08-12 09:52, pirms 13 gadiem
Nav teikts, ka tik ilgi. Varētu arī pēc 1 cīņas tas būt. Pieņemam, ka Silva tiel galā ar Okami. Pēc tam ap to pašu laiku, kad Silvam būs jaizstāv pret Sonnenu/Stanu, Belforts aizvadīs nākamo cīņu (nedaudz ātrāk). MW nav tik daudz šobrīd pretendentu, kuri būtu uz uzvaru sērijas, vienīgie Munozs un Bispings (kuriem nākamās cīņas, jau ir sarunātas, un ne pret tiem stiprākajiem pretiniekiem). Nav daudz variantu, ko likt Silvam pretī, Belfortam arī, pret to pašu Okami droši vien būtu labākais variants.

     [+] [-]

, 2011-08-12 13:08, pirms 13 gadiem
FelQ rakstīja: Vēl pāris cīņas noteikti jāuzvar, jo pēc tāda zaudējuma Silvam kā iepriekšējais vajag vairāk laika. Bet var runāt par cīņu izvēli, jo vai Okami spēs apdraudēt Silvu - šaubos, taču viņš trenējas ar Sonnenu kko jau tas palīdzēs.
labs komentārs par to, ka trenējas ar Sonenu. nebiju aizdomājies. cerams, ka Silva būs aizdomājies.

     [+] [-]

, 2011-08-12 14:09, pirms 13 gadiem
hellpickle rakstīja: labs komentārs par to, ka trenējas ar Sonenu. nebiju aizdomājies. cerams, ka Silva būs aizdomājies.
es pat zinu (un visi pārējie kas seko sherdogam) visus , ko un ar ko katrs trennējās, domāju Silva jau nu arī būs informēts par to + Silva trennējās ar JDS un Antionio Silvu un šie viņu vislaik masē pret būri un grīdu. domāju viņš būs gatavs pret takedowniem.
un Sonnens jau neko diži nevar iemācīt, viņiem jau ar Okami vienāds stils, tikai Sonnens nedaudz labāks wrestlers (nu Okami tehniskāks strikers, bet pret AS tas tā pat neko nedos)

     [+] [-]

, 2011-08-12 14:11, pirms 13 gadiem
Luca Toni rakstīja: Nav teikts, ka tik ilgi. Varētu arī pēc 1 cīņas tas būt. Pieņemam, ka Silva tiel galā ar Okami. Pēc tam ap to pašu laiku, kad Silvam būs jaizstāv pret Sonnenu/Stanu, Belforts aizvadīs nākamo cīņu (nedaudz ātrāk). MW nav tik daudz šobrīd pretendentu, kuri būtu uz uzvaru sērijas, vienīgie Munozs un Bispings (kuriem nākamās cīņas, jau ir sarunātas, un ne pret tiem stiprākajiem pretiniekiem). Nav daudz variantu, ko likt Silvam pretī, Belfortam arī, pret to pašu Okami droši vien būtu labākais variants.
Man jau liekas, ka UFC mierīgi varētu dabūt Dan Henderson un tad uztaisīt vēl kādu interesantu Čempiona cīņu iekš MW divīzijas (gluži kā GSP vs. Diaz).

     [+] [-]

, 2011-08-12 14:22, pirms 13 gadiem
fixaiz rakstīja: Man jau liekas, ka UFC mierīgi varētu dabūt Dan Henderson un tad uztaisīt vēl kādu interesantu Čempiona cīņu iekš MW divīzijas (gluži kā GSP vs. Diaz).
Hendersons jau pirms kāda laika teica, ka negrasās mest nost līdz MW vairs, jo viņam zb badoties un savā vecumā gribās normāli parīt Protams, par labu ciparu, gan jau var pierunāt, bet tā pat izredzes viņam švakas būtu.

     [+] [-]

, 2011-08-12 15:19, pirms 13 gadiem
Luca Toni rakstīja: es pat zinu (un visi pārējie kas seko sherdogam) visus , ko un ar ko katrs trennējās, domāju Silva jau nu arī būs informēts par to + Silva trennējās ar JDS un Antionio Silvu un šie viņu vislaik masē pret būri un grīdu. domāju viņš būs gatavs pret takedowniem.
un Sonnens jau neko diži nevar iemācīt, viņiem jau ar Okami vienāds stils, tikai Sonnens nedaudz labāks wrestlers (nu Okami tehniskāks strikers, bet pret AS tas tā pat neko nedos)
nu jā, bet Sonena stils ļoti labi neitralizēja Silvu, tā kā redzēs, kā Okami izies. nešķiet tik labs, bet viss kas var notikt.

     [+] [-]

, 2011-08-12 15:31, pirms 13 gadiem
hellpickle rakstīja: nu jā, bet Sonena stils ļoti labi neitralizēja Silvu, tā kā redzēs, kā Okami izies. nešķiet tik labs, bet viss kas var notikt.
Runā jau, ka Silvam, neilgi pirms šīs cīņas, bija ielauztas ribas.. Cik nu tas bija patiesībā nezinu - tpc varbūt Sonnens viņu tā "atslānija".