Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Svēršanās procedūra: Rodžers 10 kg smagāks par Maļikovu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Svēršanās procedūra: Rodžers 10 kg smagāks par Maļikovu
Brets Rodžers (no kreisās) kopā ar Magomedu Maļikovu svēršanās procedūrā
Foto: mixfight.ru

Maskavā (Krievijā) notika oficiālā sportistu svēršanās procedūra pirms rītdienas cīņas šova „Fight Nights - Battle of Moscow 16”, kura ietvaros bijušais organizāciju Strikeforce un Bellator smagā svara cīkstonis Brets Rodžers (15-8-0) cīnīsies ar krievu atlētu Magomedu Maļikovu (7-2-0).

Tradicionālajā cīkstoņu svēršanās procedūrā vieglāks izrādījās mājinieks Magomeds Maļikovs, kurš slavens ir ar uzvarām pār Džefu Monsonu (49-19-1), Aleksandru Jemeļjaņenko (23-7-0) un Alekseju Oleiņiku (49-9-1). Maļikovam svari uzrādīja 109 kg lielu svaru.

Savukārt Breta Rodžersa svars bija gandrīz par desmit kilogramiem lielāks – 119 kilogrami. Jāatzīmē, ka Rodžers, kurš savulaik pārstāvējis tādas pasaules vadošās MMA organizācijas kā Strikeforce, Bellator un Elite XC, taču pēdējā laikā ir biežs viesis Krievijā.

Starp Breta „upuru” vārdiem ir šī sporta veida zvaigznes Andrejs Arlovskis (22-10-0), Džeims Tomsons (20-14-0) un Kevins Asplunds (15-7-0).

Izmantotie resursi:
Официальный сайт - M-1 Global. Бои без правил,...