Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Kvintons Džeksons oktobrī cīnīsies ar Gloveru Teikseiru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kvintons Džeksons oktobrī cīnīsies ar Gloveru Teikseiru
Kvintons Džeksons
Foto: ufc.com

Bijušajam UFC pussmagā svara čempionam Kvintonam Džeksonam (32-10-0) 13. oktobrī Brazīlijā šova “UFC 153” ietvaros stāv priekšā cīņa ar vietējo sportistu Gloveru Teikseiru(18-2-0), kurš šobrīd aizvada sešpadsmit cīņu uzvaru sēriju, ziņo mmajunkie.com

Vasaras sākumā Gloveram Teikseiram bija paredzēta cīņa ar bijušo UFC pussmagā svara titula turētāju Mauricio Rua, taču noliktais duelis tā arī nenotika, jo eksčempions atteicās no šī mača, pamatojoties uz to,ka Teikseiram nav tas augstākais cīkstoņa statuss, lai viņam būtu izdevīgi spēkoties ar to. Par to ļoti sašutuši bija brazīliešu līdzjutēji, kuri pēc tam internetā kliedza, ka Rua vienkārši nobijies zaudēt salīdzinoši mazpazīstamam sportistam.

Tagad trīsdesmit divus gadus vecajam Gloveram Teikseiram būs iespēja uzlabot savu statusu un pacelt savu vārdu saulītē, protams, ja viņš gaidāmajā cīņā uzvarēs Kvintonu Džeksonu.

Jāpiemin, ka Glovers UFC debitēja šā gada maijā, uzvarot Kailu Kingsburiju (11-4-0). Pirms tam sportists izcīnījis piecpadsmit uzvaru pēc kārtas. Teikseira uzveicis tādas pasaules zvaigznes kā Riko Rodrigezs, Remo Tjeri Sokadžu, Marvis Īstmans, Marsio Kruzs, Joahims Fereira u.c.

Bet Kvintons „Rampeidžs” Džeksons pēdējo reizi ringā devies februāra beigās Tokijā šova „UFC 144” ietvaros pret „TUF 8” uzvarētāju Raienu Baderu, kam visai neizteiksmīgā cīņā piekāpās pēc punktiem. Jāpiemin arī fakts, ka svēršanās procedūras laikā Kvintons nevarēja iekļauties pieļaujamā svara rāmjos un kāpa uz ringa pret Raienu par sešām uncēm smagāks kā pieļaujams.

Šī priekš bijušā čempiona, skatoties pēc izpildījuma, bija viena no sliktākajām cīņām karjerā. Taču Džeksons visu vainu par neizdevušos maču veiksmīgi novēla un mediķiem, kuri viņam pirms cīņas likuši iziet hormonālo aizvietotāju terapijas kursu, lai ātrāk izveseļotu savainoto celi. Kvintons vainoja arī ilgo pārlidojumu no ASV uz Japānu. Protams, tāda attaisnošanās neatstāja labu iespaidu uz UFC vadību, kuri par sodu solījās amerikāņu cīņu zvaigznei apgriezt honorāru.

Laikam Kvintonu Džeksonu UFC bosu draudi īpaši aizskāra un viņš Tviterī paziņoja, ka meklēs sev jaunu mājvietu, kur novērtē viņ talantus. Tāpēc liela iespējamība, ka bijušajam UFC pussmagā svara čempionam cīņa ar Gloveru Teikseiru varētu būt pēdējā UFC rindās.

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2012-07-12 22:23, pirms 12 gadiem
Honorāru vinam apcirpa tādāļ, ka neiekļāvās svarā - 20% (laikam) tādā gadījuma aiziet pretiniekam! Bet vispār Džeksons riktīgi kaitina! Iedomājas, ka ir kaut kas krietni vairāk!

     [+] [-]

, 2012-07-13 14:14, pirms 12 gadiem
pff, Rampage, kā Chaels teica ir crybaby. Ceru, ka Texeira viņu aizsūtīs pensijā.