Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Saldus pilsētas svētku ietvaros notiks cīņu šovs „FREON: Saldus Saule 2”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Saldus pilsētas svētku ietvaros notiks cīņu šovs „FREON: Saldus Saule 2”
Staņislavs Lukašēvics
Foto: tukumabrali.lv

Līdz šim neuzvarētais Staņislavs Lukašēvičs, kurš startē kikboksā un boksā, izlēmis izmēģināt spēkus arī MMA un 17. maijā Saldū aizvadīs cīņu ar džudo kluba „Saldus” treneri un aktīvo sportistu Gati Baumani.

Abiem šiem sportistiem šī būs debija MMA. Lukašēvičs ir slavenās latviešu bokseres Agneses Božas audzēknis, kurš iepriekš bez zaudējumiem startējis boksā un kikboksā. Jāatzīmē, ka pēdējās divās parādīšanās ringā Staņislavs sakāva vairākkārtējā Latvijas boksa čempiona Kaspara Atmata audzēkni Edgaru Graubicu.

Pirmajā tikšanās reizē, kas notika gada sākumā Saldū Staņislavs uzvaru pār Edgaru izcīnīja pēc pretinieka atteikuma iziet uz trešo raundu, daugavpilietim ieskaitot uzvaru ar tehnisko nokautu. Taču revanša mačā, kas notika mēnesi vēlāk Kuldīgā Lukašēvics Graubicu nosūtīja nokautā jau pirmā raunda pirmajās sekundēs.

Savukārt Gatim Baumanim profesionālajā ringā pieredzes nav vispār. Viņš ir bijis medaļnieks vairākos Latvijas un starptautiskajos džudo turnīros, taču profos saldenieks debitēs tikai tagad, būdams trīsdesmit divus gadus vecs.

Baumanis cīņai ar Lukašēvicu gatavojas Rīgā kopā ar pazīstamajiem cīņu sporta meistariem brāļiem Vladislavu un Artūru Čerņavskiem. Starp Gata sparinga partneriem ir jau pieminētais Artūrs Čerņavskis (5-0-0), Mihails Zabajevs (7-5-0), Sergejs Kižlo (1-0-0) un Gatis Skuja (3-0-0).

Jāatzīmē, ka Baumaņa – Lukašēviča divkauja būs cīņu šova „FREON: Saldus Saule 2” galvenais mačs, kas notiks uz Saldus mākslīgajā futbola laukumā zem klajas debess. Tas ir nekomerciāls pasākums, kuru bez ieejas maksas varēs apmeklēt jebkurš iedzīvotājs vai pilsētas viesis.

„FREON: Saldus Saule 2” cīņu pāri (apstiprinātie):

DisciplīnaCīņu pāris
MMAEdijs Upenieks (Saldus) VS Pāvels Lapovs (Rīga)
MMAGatis Baumanis (Saldus) VS Staņislavs Lukaševičs (Daugavpils)
MMAKristaps Tikšus (Saldus) VS Martins Čugrejevs (Rīga)
MMAElvis Zaharovs (Saldus) VS Jamoliddin Ergashev (Uzbekistāna)
K-1Edgars Vilsons (Saldus) VS Aleksandrs Čizovs (Rīga)
K-1Valērijs Tolmačovs (Rīga) VS TBA
K-1Gvido Granauskis VS Eduards Gerasimovs (Rīga)
K-1Ivars Smiltnieks (Saldus) VS Renarts Rozītis (Tukums)
BokssRaimonds Kripa (Dobele) VS TBA

Izmantotie resursi:
Account Suspended