Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Nelsons: „Cienu tādus cīkstoņus kā Nogeira”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Nelsons: „Cienu tādus cīkstoņus kā Nogeira”
Rojs Nelsons
Foto: ufc.com

UFC smagā svara cīkstonis Rojs Nelsons (19-9-0), kuram šovakar cīņu šova „UFC Fight Night 40” vakara galvenajā mačā jākrusto dūres ar bijušo UFC un PRIDE smagā svara čempionu brazīlieti Antonio Rodrigo Nogeiru (34-8-1), uzskata par cieņu cīnīties ar tāda lieluma zvaigzni kā Nogeira.

„Visi grib aizvadīt cīņu ar Nogeiru, jo viņš ir vienīgais, kam izdevies izcīnīt gan PRIDE, gan UFC smagā svara čempiona jostas,” uzskata trīsdesmit septiņus gadus vecais Rojs Nelsons, kurš pirms līguma parakstīšanas ar UFC bija organizācijas IFL smagā svara čempions.

„Nogeira ir leģenda! Viņš ir viens no tiem puišiem, kuri ringā iet, lai cīnītos. Rodrigo ir vecā kaluma cīkstonis, kurš vienmēr cenšas cīņu beigt ar priekšlaicīgu uzvaru, neskatoties vai tas ir pirmais, vai piektais raunds.”

„Cienu cīkstoņus, kuri mēģina cīnīties nevis spēlēties, lai izcīnītu uzvaru pēc punktiem. Man vairāk patīk vecā skola –cīņu būrī ieiet divi cīkstoņi, bet no tā iznāk tikai viens.”

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...