Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Askrens One FC rindās debitēs ar cīņu pret Abasovu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Askrens One FC rindās debitēs ar cīņu pret Abasovu
Bens Askrens
Foto: fightersxchange.com

Bijušais organizācijas Bellator pusvidējā svara čempions Bens Askrens (12-0-0) savas jaunās darba vietas, singapūriešu organizācijas One FC rindās debitēs 30. maijā šovā „One FC 16 - Honor and Glory” pret azerbaidžāni Bahtirjaru Abasovu (11-2-0).

Divdesmit deviņus gadus vecais amerikāņu cīkstonis Bens Askrens Bellator rindas pameta pērnā gada novembrī. Pēc līguma saistību ar Bellator izbeigšanos Askrens cerēja pievienoties UFC, taču pasaules vadošās MMA organizācijas bosiem sadarbība ar amerikāņu cīkstoni nebija saistoša.

Par Benu interesi izteica divas citas austākā līmeņa organizācijas – WSOF un One FC, taču amerikānim tuvāka izrādījās Āzijas lielākā federācija One FC.

Askrens vēl joprojām ir neuzvarēts visās divpadsmit aizvadītajās cīņās un starp viņa zināmākajiem „upuriem” ir tādi pasaulē zināmi sportisti kā Andrejs Kareškovs (15-1-0), Džejs Hierons (23-7-0), Niks Tomsons (38-14-1), Karls Amosu (16-6-2) un Duglas Lima (25-5-0).

Savukārt Abasovs uz doto mirkli uzkrājis deviņu cīņu uzvaru sēriju. Viņš bijis krievu organizācijas Pro FC vidējā svara čempions, taču pēdējos gadus mētājas no vienas organizācijas pie otras.

Lai arī azerbaidžānis nevar palielīties ar tik spožām uzvarām un tituliem kā Bens Askrens, starp Abasova uzvarētajiem atlētiem ir tādi vārdi kā Čārlzs Andrade (27-17-0), Lazlo Solezs (20-9-0) un Magomeds Magomedkerimovs (12-3-0), kurus priekš Eiropas līmeņa var uzskatīt par diezgan spēcīgiem cīkstoņiem.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...