Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Frenks Mirs: „Ceru Kormjē uzvarēt ar nokautu”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Frenks Mirs: „Ceru Kormjē uzvarēt ar nokautu”
Frenks Mirs
Foto: mmalinker.com

Bijušais UFC smagā svara čempions Frenks Mirs (16-6-0), kuram 20. aprīlī šovā „UFC on Fox 7” jācīnās ar bijušo Strikeforce smagā svara čempionu Danielu Kormjē (11-0-0), uzskata, ka viņš ir nopietnākais pretinieks ar kādu līdz šim neuzvarētais Kormjē vispār ticies.

„Kormjē nav ko zaudēt… Ja viņam vajadzētu cīnīties ar daudz zemāka līmeņa pretinieku un viņš zaudētu, tad Daniela reitings viņa fanu acīs kristos. Taču viņš cīnīsies ar mani un tas ir pavisam cita līmeņa pārbaudījums,” uzskata Frenks Mirs, kurš savā pēdējā cīņā, kas bija par UFC smagās vara čempiona titulu, piekāpās Junioram dos Santosam (15-2-0).

„Pieņemsim, ka noķeršu viņu uz giljotīnu jau pirmā raunda sākumā un likšu viņam padoties… Vai tas smagi ietekmēs viņa pašapziņu? Nē. Viņš mierīgi varēs pateikt, ka „mani taču tāpat kā daudzus citus uzvarēja Mirs. Es pāreju uz pussmago svara kategoriju.””

„Viņš ar to neko nezaudēs un viņa līdzjutēji pateiks: „Hei, viņu taču sasita pats Frenks Mirs!” Tātad Daniels it kā būs cietis sakāvi, bet tajā pašā laikā neko nezaudēs.”

„Protams, ceru Kormjē uzvarēt ar nokautu, taču es parasti cenšos tikt galā ar saviem pretiniekiem uz zemes. Lai tikai viņš pieļauj kādu kļūdu un ļauj man iziet uz kādu no paņēmieniem, savākšu vienu no viņa ekstremitātēm uz mājām.”

Izmantotie resursi:
UFC News and MMA News, UFC Rumors, Rankings,...