Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Mareks Lavrinovičs: „Eju uz uzvaru”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Mareks Lavrinovičs: „Eju uz uzvaru”
Mareks Lavrinovičs
Foto: Uģis Grantiņš

Baltijas un Latvijas K-1 čempions pussmagajā svarā Mareks Lavrinovičs (9-3-0), kuram 14. aprīlī „Arēnā Rīga” stāv priekšā revanša cīņa ar bijušo W5 pasaules čempionu kikboksā, krievu Aleksandru Stecurenko (34-5-1) ir noskaņojies uz smagu cīņu, kurā latvietis darīs visu, lai uzvarētu.

„Jūtos labi. Šodien bija pēdējais treniņš pirms lielā starta. Kopā ar [treneri] Arni Ritenieku pieslīpējām vēl nedaudz boksa tehniku. Kā teikt apslīpējām ar smilšpapīru pēdējās grumbiņas un tagad līdz sestdienai būs atpūta,” portālu sportacentrs.com informēja Lavrinovičs, kurš tik tikko bija atgriezies mājās no treniņa.

„Gatavojos smagai cīņai, jo pretinieks ir patiešām spēcīgs. Protams, eju uz uzvaru, taču sports ir sports un sportā notiek visādi. Esmu smagi trenējies un mans mērķis ir parādīt labu cīņu.”

„Vieglāk ir tas, ka zinu pretinieku, esmu ar viņu ticies. Bet grūtāk ir tas, ka atšķirībā no iepriekšējās reizes atbildība ir duboltojusies. Pagaidām nejūtu uztraukumu, taču redzēsim kā būs ar mandrāžu cīņas dienā.”

Jāpiemin, ka Lavrinovičs iepriekšējo reizi ar Aleksandru Stecurenko tikās 2011. gada novembrī turnīra „FORWARD Challenge – European Grand Prix K1 rules” finālā. Ceturtdaļfināla cīņā tukumnieks uzvarēja igauņu sportistu Sergeju Vinogradu, pusfinālā pieveica baltkrievu Pāvelu Turuku, taču finālā iepriekšējā cīņā gūtā kājas savainojuma dēļ Mareks piekāpās Stecurenko.

Lavrinovičs revanša duelim tāpat kā iepriekšējam turnīram gatavojās sava tēva, kjokušinkai karatē meistara Vladimira Lavrinoviča pavadībā, bet boksa tehniku Mareks pieslīpēja pie pazīstamā boksera Arņa Ritenieka. Tukumniekam sagatavoties palīdzēja arī viņa sparinga partneri, pazīstamie Latvijas sportisti Māris Timofejevs, Pāvels Lotahs, Māris Karstais, Viktors Dubica un Aigars Buga.

„FORWARD CHALLENGE –Fight Nights” cīņu pāri

DisciplīnaCīņu pārisSvara kategorija
K-1Pāvels Turuks (Baltkrievija) vs. Sergejs Rozvadovskijs (Lietuva)- 80 kg
K-1Zaurs Džavadovs (Latvija) vs. Aleksejs Gorģejs (Krievija)- 80 kg
K-1Vitālijs Buhrjakovs (Latvija) vs. Grigorijs Ošepkovs (Latvija)- 86 kg
K-1Jevgēņijs Aleksejevs (Latvija) vs. Arazs Pirmamedovs (Azerbaidžāna)- 75 kg
K-1Mareks Lavrinovičs (Latvija) vs. Aleksandrs Stecurenko (Krievija)- 80 kg
MMAValērijs Mikalauskas (Latvija) vs. Murads Mačajevs (Krievija)- 70 kg
MMAArtūrs Gorlovs (Latvija) vs. Staņislavs Molodcovs (Krievija)- 85 kg
MMAVitālijs Minakovs (Krievija) vs. Tadas Rimkēvičus (Lietuva)+ 96 kg
BokssAnna Kuļikova (Latvija) vs. Soņja Paraba (Indija)- 56 kg

Izmantotie resursi:
Tukuma Brali
Valetudo.ru - Бои без правил

  +2 [+] [-]

, 2012-04-11 22:30, pirms 12 gadiem
lavrinovics ta ir masina. visu cienu si sportista prieksa

  +2 [+] [-]

, 2012-04-12 00:35, pirms 12 gadiem
Tukums tashii!

  +1 [+] [-]

, 2012-04-12 20:29, pirms 12 gadiem
AIZIET

     [+] [-]

, 2012-04-13 16:16, pirms 12 gadiem
U CAN DO IT MAREK!!! Saldus arī ar Tevi