Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džo Rogans: „Džošs Bārnets ir vajadzīgs UFC”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džo Rogans: „Džošs Bārnets ir vajadzīgs UFC”
Džošs Bārnets
Foto: www.fanhouse.com

UFC komentators un bijušais TV raidījuma „Baiļu faktors” vadītājs Džo Rogans, ka patreizējais Strikeforce smagsvaru turnīra finālists Džošs Bārnets (31-5-0) nepieciešams UFC. Viņš uzskata, ka pieredzējušais amerikāņu cīkstonis iedvesīs papildus dzīvību organizācijas smagsvaru divīzijā.

„Džošs Bārnets – viens no pieredzes bagātākajiem smagā svara cīkstoņiem. Viņš varētu kļūt par divīzijas pirmo numuru. Viņa neesamība UFC ir liels zaudējums priekš līdzjutējiem,” pārliecināts Rogans.

„Viņš bija lielisks, kad atnāca uz UFC, izrēķinājās ar Rendiju Kotūru. Pašreiz nav palicis neviens, kurš ar lielu cīņu bagāžu ir pasaules stiprāko vidū.”

„UFC ir talanti, piemēram, Juniors Dos Santos un Alisters Overīms, taču Džošs tik un tā atrodas elitē. Es uzskatu, ka viņš ir nepieciešams priekš UFC. Ceru, ka viņi ar Danu Vaitu sakārtos savas domstarpības.”

Atgādinām, ka Džošs Bārnets jau vienreiz ir startējis UFC paspārnē. Organizācijas rindās viņš startēja no 2000. – 2002. gadam, kļuva pat par UFC smagā svara čempionu, taču viņam tituls tika atņemts pēc tam, kad sportista organismā tika atklātas aizliegtās vielas. Jāpiemin, ka UFC prezidents Dana Vaits jau iepriekš minēja, ka Strikeforce fināla uzvarētājs automātiski pāries uz UFC. Vai tas būs Džošs Bārnets, vai Daniels Kormjē to mēs uzzināsim 19. maijā.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2012-04-13 20:27, pirms 12 gadiem
Ceru, ka viņi Overeemu nosūtīs kādā tumšā stūrī