Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

UFC prezidents Vaits: "Silva un Rojs Džonss padara mani traku"

Jānis Pārums

UFC prezidents Vaits: "Silva un Rojs Džonss padara mani traku"
Andersons Silva un Rojs Džonss juniors
Foto: Reproducao

MMA organizācijas "Ultimate Fighting Championship" (UFC) prezidents Dana Vaits atzinies, ka bijušais UFC čempions vidējā svarā Andersons Silva (33-5) un bijušais pasaules čempions boksā četrās dažādās svara kategorijās Rojs Džonss juniors (56-8, 40KO) padara viņu traku ar savu vēlmi iziet boksa ringā viens pret otru.

Jau ilgākā laika posmā abi sportisti izteikuši vēlmi cīnīties viens pret otru un viņiem netraucē pat gaidāmās cīņas katram savā sporta veidā – Silva 28.decembrī aizvadīs revanša cīņu pret Krisu Veidmanu (10-0), kam jūlijā zaudēja ar nokautu, pazaudējot arī UFC čempiona titulu, savukārt Džonss 21.decembrī cīnīsies Maskavā. Jāpiebilst, ka Silvam ir profesionālā pieredze - 1998. un 2005. gadā viņš aizvadīja pa cīņai, pirmajā zaudējot otrajā raundā ar tehnisko nokautu, bet otrajā izcīnot uzvaru, arī otrajā raundā ar nokautu.

"Šie puiši padari mani traku. Pirmkārt, Rojs Džonss juniors ilgu laiku ir mans draugs. Kad 19 gadu vecumā es parādījos boksa biznesā, Rojs man bija ļoti labvēlīgs. Šobrīd Rojs grib cīnīties ar Andersonu un otrādi, un esmu tādā pozīcijā, ka varētu mēģināt padarīt abus puišus laimīgus, taču... tas mani padara traku," sacīja Vaits.

"Man gribētos, lai Rojs Džonss juniors koncentrējas uz savu nākamo cīņu un Andersons Silva dara to pašu," uzsvēra UFC prezidents. "Pēc tam parunāsim par to visu un paskatīsimies, kas notiks."

Izmantotie resursi:
Bleacher Report | Sports. Highlights. News. Now.

     [+] [-]

, 2013-12-10 15:45, pirms 11 gadiem
Prikols