Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Stefans Bonars: „Uzrīkošu Andersonam Silvam elli zemes virsū”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Stefans Bonars: „Uzrīkošu Andersonam Silvam elli zemes virsū”
Stefans Bonars
Foto: bleacherreport.com

UFC pussmagā svara cīkstonis Stefans Bonars (15-7-0), kuram šo sestdien Brazīlijā šova „UFC 153” galvenajā mačā jākrusto dūres ar vienu pasaules visu laiku labākajiem MMA cīkstoņiem, UFC vidējā svara čempionu Andersonu Silvu (32-4-0) apzinās, ka viņš nav favorīts, taču sola Silvam sarūpēt smagāko cīņu karjerā.

„Mani situši puiši daudz stiprāki un lielāki par Andersonu Silvu. Nevienam no viņiem tā arī neizdevās apstādināt mani. Vienkārši apskatiet jebkuru manu cīņu… Esmu regulāri uzņēmis daudz sitienu un turpinājis iet uz priekšu,” savas stiprās puses atklāja realitātes šova „The Ultimate Fighter 1” finālists Stefans Bonars.

„Andersons ir velnišķi labs, taču neviens vieglā cīņā nav ticis galā ar mani. Uzbrukšu viņam neskatoties uz to, ko viņš būs sagatavojis man. Neapstāšos un nestāvēšu uz vietas. Uzrīkošu viņam elli zemes virsū.”

„Jebkura cilvēka dzīvē kaut kad izkrīt viņa lielā iespēja. Un es tādu saņēmu tagad… Man piedāvāja pašu skaļāko cīņu brīdī, kad plānoju beigt karjeru.”

„Veiksme īpaši nekad man nav stāvējusi līdzās, taču tagad es jūtu, ka visas zvaigznes debesīs sastājušās tā kā tajā 2005. gada vakarā, kad es pirmo reizi cīnījos ar Forestu Grifinu.”

Stefanu Bonaru varētu salīdzināt ar leģendārās filmas „Rokijs” varoni, kurš cīnās tikai ar labākajiem un vienmēr pēc kritieniem, lai cik grūti būtu ceļas augšā. Viņš kā līdzīgs ar līdzīgu cīnījies ar UFC čempioniem Džonu Džonsu (17-1-0), Marku Kolemanu (16-10-0), Forestu Grifinu (19-7-0), Rašadu Evansu (17-2-1) un Lioto Mačidu (18-3-0), piekāpjoties šiem sportistiem tikai pēc punktiem vai arī ar ārsta lēmumu.

Savukārt viņa uzvarēto cīkstoņu sarakstā ir tādi vīri kā Kails Kingsburijs (11-5-0), Igors Pokrajacs (25-9-0), Kristofs Sozinskis (26-12-1), Kīts Džrdins (17-11-2), Džeims Irvins (17-10-0) u.c.

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...

     [+] [-]

, 2012-10-11 08:47, pirms 12 gadiem
"Uzbrukšu viņam neskatoties uiz to, ko viņš būs sagatavojis man"

Tad jau būs tik pat gara cīņa kā pret Lebenu. Bet nu tā droši vien Boneram (lol, labs tulkojums) ir vismaz 1 procenta iespēja, kaut ko šokējošu paveikt, nekā cīnoties tehniski.

     [+] [-]

, 2012-10-12 12:37, pirms 12 gadiem
Luca Toni rakstīja: "Uzbrukšu viņam neskatoties uiz to, ko viņš būs sagatavojis man"

Tad jau būs tik pat gara cīņa kā pret Lebenu. Bet nu tā droši vien Boneram (lol, labs tulkojums) ir vismaz 1 procenta iespēja, kaut ko šokējošu paveikt, nekā cīnoties tehniski.
nu ok, Lībenam gluži nav tā tehniskākā pieeja ar uzbrukumiem.
Lai gan, kad ieej būrī ar Silvu, pārējo tehnika paliek diezgan mazsvarīga