Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Zīle pēc punktiem piekāpjas Šapļošinam

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Zīle pēc punktiem piekāpjas Šapļošinam
Kristaps Zīle pret Daņilu Šapļošinu
Foto: jree.ee

Vakar Tallinā (Igaunija) savu kārtējo K-1 cīņu aizvadīja viens no Latvijas labākajiem kikbokseriem Kristaps Zīle, kurš pēc punktiem piekāpās „K-1 World GP in Warsaw” uzvarētājam Daņilam Šapļošinam, ziņo fightclub.lv

Sportisti ringā aizvadīja visus trīs atvēlētos trīs minūšu raundus. Cīņa bija ļoti līdzīga un bija grūti noteikt, kurš ir labāks. Zīle kā ierasts labi strādāja ar kājām, izmantoja diezgan daudzpusīgas sitienu sērijas, taču tas bija par maz, lai cīņu latvietis nobeigtu priekšlaicīgi.

Šis duelis beidzās pēc punktiem un sāna tiesneši kā uzvarētāju saskatīja Daņilu Šapļošinu. Jāpiemin, ka Zīlem trešā raunda izskaņā tika noņemts punkts par it kā sitiena izdarīšanu pēc gonga.

„Tiesāšana bija ļoti interesanta, lai neteiktu ko citu. Kristapam tika noņemts punkts par neko – sportisti apmainījās ar sitieniem un tad atskanēja gongs, bet abi vēl izdarīja pa sitienam, kas nav nekas neparasts cīņas karstumā. Punktu noņēma tikai Zīlem. Reāli šajā cīņā bija jāfiksē neizšķirts un jāpiešķir papildraunds,” uzskata cīņu sporta organizācijas „WFCA Baltija” prezidents Vjačeslavs Ovsjaņņikovs.

Zīlem no astoņām aizvadītajām K-1 cīņām, šis bija trešais zaudējums. Visas šīs trīs neveiksmes ciestas piekāpjoties tikai pēc punktiem.

Nākamā cīņa Kristpam paredzēta 13. novembrī „Arēnā Rīga”, tiesa liepājnieka pretinieks vēl nav zināms.

Izmantotie resursi:
Fight club Faraon

  +1 [+] [-]

, 2010-10-10 17:18, pirms 14 gadiem
gan jau uzvarees

     [+] [-]

, 2010-10-11 19:15, pirms 14 gadiem
informacija par pasakumu REVENGE TIME 2010, rakstits, ka Kristaps Zile ari piedalas, tad jau nakama cina vinam ir 29.oktobri! ar nepacietibu gaidishu!

     [+] [-]

, 2010-10-11 22:42, pirms 14 gadiem
zane_pr rakstīja: informacija par pasakumu REVENGE TIME 2010, rakstits, ka Kristaps Zile ari piedalas, tad jau nakama cina vinam ir 29.oktobri! ar nepacietibu gaidishu!
Tad tomeer vinjam 29.oct buus taa ciinja???....lasiiju, ka ciinja atceelusies, jo Ziile brauc uz treninjnometni Vaacija, lai sagatavotos ciinjai uz novembri

     [+] [-]

, 2010-10-12 20:15, pirms 14 gadiem
KOA? neko tadu neesmu dzirdejusi... pati esmu nopirkusi bileti uz 29.oktobra cinu, lai redzetu klatiene jauno talantu
varbut ta ir vnk kaut kada anti - reklama ?