Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Diazs atriebjas Nūnam un saglabā čempiona jostu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Diazs atriebjas Nūnam un saglabā čempiona jostu
Nika Diaza sitiens ar celi Karlam Nūnam
Foto: Sherdog.com

Vakar cīņu šova "Strikeforce: Diaz vs. Noons 2" galvenajā duelī STRIKEFORCE pusvidējā svarā Niks Diazs revanšējās K.J Nūnam par pirms trim gadiem sagādāto zaudējumu, un nosargāja savu čempiona troni, ziņo sherdog.com

Lai arī bijušajam EliteXC čempionam Karlam Džeimsam Nūnam (9-2-0) tāpat kā 2007. gadā izdevās pārsist uzaci Nikam Diazam (23-7-0), šoreiz cīņa netika apstādināta un abu sportistu duelis beidzās ar Diaza uzvaru ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu (48-47, 49-47 un 49-46).

Arī skatoties pēc izdarīto sitienu skaita, kuri nonākuši mērķī, veiksmīgāks ir bijis Diazs. CompuStrike uzskaitījuši, ka čempions sitis sešsimt vienpadsmit reižu, un no šiem sitieniem piecdesmit viens procents nonācis līdz pretinieka ķermenim. Savukārt Nūns izdarījis 443 sitienus, no kuriem tikai četrdesmit četri procenti atraduši adresātu.

Šī Diazam pēc 2007. gadā ciestās sakāves Nūnam ar tehnisko nokautu (dakteris apstādināja cīņu) ir septītā uzvara pēc kārtas.

Pētot CompuStrike sniegto informāciju, Diazs cīņas laikā izdarīja 611 sitienu, no kuriem mērķi sasniedza piecdesmit viens procents.

„Es varētu sasist šo puisi arī boksa mačā. Es biju pārāks gan kājās, gan uz partera. Šis ir MMA, te drīkst visu!” vēl arvien bravūrīgs pēc uzvaras ir Niks Diazs.

Strikeforce titula pretendents, bijušais bokseris K. J Nūns uzskata, ka viss esot bijis godīgi un Diazs bija pelnījis uzvaru.

„Viņš sasita mani godīgā cīņā. Tu esi izdarījis labu darbu Nik. Esmu gatavs jebkurai cīņai, kuru vēlas redzēt mani līdzjutēji. Būtu ar mieru ar mieru aizvadīt trešo cīņu ar Diazu,” masu medijiem ziņo Nūns.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2010-10-13 08:28, pirms 14 gadiem
aaaaaij... gribēju lai Nūns nokautē to slieku...