Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Grigorjeva zaudējumu skaidro ar gatavošanos pasaules čempionātam

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Grigorjeva zaudējumu skaidro ar gatavošanos pasaules čempionātam
Anastasija Grigorjeva un treneris Sergejs Kursītis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Aizvadītās nedēļas nogalē savu otro zaudējumu šogad piedzīvoja daugavpiliete Anastasija Grigorjeva (63 kg) - sieviešu brīvās cīņas pasaules ranga līdere. Sarunā ar portālu Sportacentrs.com sportiste skaidro, ka Vācijas "Grand Prix" turnīrā viņa startēja pēc smagiem fiziskajiem treniņiem, pretiniece bija daudz vājāka, taču savu iespēju izmantoja un nolika uz lāpstiņām. Sacensības Vācijā bija kā treniņš, gatavojoties pasaules čempionātam un olimpiskajām spēlēm.

"Grand Prix" pirmajā mačā mūsējā sešās minūtēs pārspēja Kanādas 1.numuru Danielu Lapāžu (4:0), bet ceturtdaļfinālā Vācijas 1.numurs Nadīne Vainauge nepilnās divās minūtēs daugavpilieti piespieda pie paklāja - zaudējums. "Jā, mani nolika uz lāpstiņām. Negribu attaisnoties, zaudējums ir zaudējums. Runājot par to, kāpēc tā notika - uz paklāja gandrīz nebiju strādājusi, tikai piecas dienas, saprotams, ka vēl par agru, turklāt gandrīz mēnesi man bija fiziskā gatavošanās svaru zālē. Protams, tas nav attaisnojums zaudējumam, jo pretiniece bija daudz vājāka. Viņai bija iespēja vinnēt, un šī iespēja tika izmantota," atzīst Grigorjeva. "Mēs izdarīsim secinājumus un turpināsim strādāt tālāk. Kaut gan īstenībā tādi zaudējumi ļoti sarūgtina, jo ne pirmo reizi tādā veidā zaudēju."

Nākamais turnīrs gaidāms jau pavisam drīz - šīs nedēļas nogalē notiks Austrijas "Lady Open", un iespējams, ka treneris Sergejs Kursītis savu audzēkni atkal sūtīs cīņā. "Nolēmām cīnīties, jo jāgatavojas pasaules čempionātam un olimpiskajām spēlēm. Visas pārējas sacensības ir tikai treniņš," akcentē sportiste.



Jūnija sacensības ir gatavošanās Baku "Golden Grand Prix" jūlijā. Savukārt septembrī Uzbekistānas galvaspilsētā Taškentā notiks gada svarīgākais turnīrs - pasaules čempionāts.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-10 16:18, pirms 10 gadiem
Berlīni neizdevās ieņemt, domāju, Vīne vieglāk padosies!

  +1 [+] [-]

, 2014-06-10 16:27, pirms 10 gadiem
ritenis rakstīja: Berlīni neizdevās ieņemt, domāju, Vīne vieglāk padosies!
nedrīkst nolaist latiņu

  +1 [+] [-]

, 2014-06-10 17:09, pirms 10 gadiem
Pareizi. Labākā sportiskā forma jātaisa uz svarīgākajām sacensībām. Neviens nav robots.

     [+] [-]

, 2014-06-10 17:10, pirms 10 gadiem
ritenis rakstīja: Berlīni neizdevās ieņemt, domāju, Vīne vieglāk padosies!
Staļinisma propoganda.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-10 18:32, pirms 10 gadiem
Nekas, gan jau īstajās sacensībās medaļa nekur nepazudīs.