Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Andersons Silva jau otro reizi tiksies ar Jušina Okami

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Andersons Silva jau otro reizi tiksies ar Jušina Okami
Jušina Okami un Andersons Silva
Foto: sherdog.com

UFC vidējā svara čempions Andersons „Zirneklis” Silva savu nākamo titula aizstāvības cīņu aizvadīs 27. augustā savā dzimtenē Brazīlijā. Viņa pretinieks būs Japānas sportists Jušina Okami, ziņo sherdog.com

Andersonam Silvam (28-4-0), kurš tiek uzskatīt par vienu no pasaules labākajiem MMA cīkstoņiem neatkarīgi no svara kategorijas, šī būs devītā UFC titula aizstāvības cīņa. Silva nav zaudējis kopš 2006. gada, un pēc šī zaudējuma Silva izcīnījis četrpadsmit uzvaras pēc kārtas.

Interesanti, ka šo minēto zaudējumu tālajā 2006. gadā Silvam sagādāja neviens cits kā tagadējais UFC titula pretendents, nākamais Andersona pretinieks Jušina Okami (26-5-0). Tiesa tā Okami nebija tīra uzvara, viņš šo panākumu panāca pateicoties „Zirnekļa” diskvalifikācijai, kuru sportists saņēma par neatļauta sitiena izdarīšanu.

Pēdējo reizi UFC vidējā svara titulu Andersons Silva aizstāvēja 5. janvārī, kad tas ar kājas spērienu nokautēja savu tautieti un bijušo kluba biedru Vitoru Belfortu.

Savukārt Okami, kurš tāpat kā Silva UFC debitēja 2006. gadā, par UFC vidējā svara čempiona jostu cīnīsies jau otro reizi. Pirmais viņa mēģinājums iegūt kāroto titulu notika 2007. gadā, taču šis mēģinājums beidzās ar zaudējumu pēc punktiem toreizējam čempionam Ričam Frenklinam.

Kopumā Okami UFC aizvadījis divpadsmit cīņas, no kurām desmit dueļos izcīnījis uzvaras. Pēdējo maču japānis aizvadīja pērnā gada novembrī, atzīmējoties ar uzvaru pār Neitu Markvardtu.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2011-04-10 20:03, pirms 13 gadiem
Nu ceru, ka ļoti skaisti izslēgs japošku