Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Mihails Cirkunovs: “Šobrīd veicam pārrunas par palikšanu UFC”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Mihails Cirkunovs: “Šobrīd veicam pārrunas par palikšanu UFC”
Mihails Cirkunovs
Foto: mishacirkunov.com

Nesen par brīvo aģentu kļuvušais Kanādā dzīvojošais Latvijas labākais pussmagā svara (- 93 kg) MMA cīkstonis Mihails Cirkunovs (13-2) ved sarunas ar UFC par darba turpināšanu šajā organizācijā.

“Šobrīd rit pārrunas ar UFC,” portālam Sportacentrs.com apliecināja divdesmit deviņus gadus vecais Cirkunovs. “Viss būs labi. Nepieciešams laiks un viss sakārtosies. Pat, ja man būtu līgums ar UFC, es uz doto mirkli sēdētu bez darba, jo [bijušais UFC čempions] Maurisio Rua un Aleksandrs Gustafsons abi atteicās no cīņas ar mani.”

Mihails Cirkunovs UFC rindās debitēja 2015. gada augustā, uzvarot Danielu Džoliju (5-2), bet pēc tam sekoja uzvaras pār Aleksu Nikolsonu (7-3), Ionu Kutelabu (12-3) un Ņikitu Krilovu (21-5). Tādā veidā Latvijas sportists atstrādāja ar UFC noslēgto pirmo līgumu, kurš bija noslēgts uz četrām cīņām.

Šobrīd Mihails MMA reitingā ierindots starp TOP 10 pasaules labākajiem pussmagā svara atlētiem, kas nozīmē, ja viņam tomēr nesanāks ar UFC vienoties par abpusēji izdevīgu darījumu, viņš bez darba nepaliks. Bet, kā teica pats Mihails, viņš nevēlas strādāt zem kādas citas organizācijas karoga.

Jāpiezīmē, Mihails Cirkunovs ir tikai otrais Latvijas cīkstonis, kuram bijušas līgumattiecības ar UFC, - 1997. gadā zem šīs organizācijas karoga vienu dueli aizvadīja divkārtējais Eiropas čempions amatieru boksā Jurijs Vauļins (0-1). 2012. gadā tuvu līgumam ar UFC bija arī Eiropas čempions kaujas sambo Artūrs Čerņavskis (5-0), kuram piedāvāja dalību UFC rīkotajā realitātes šovā “The Ultimate Fighter”, taču latvieša puse neatrada kopīgu valodu ar UFC pārstāvjiem.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2017-02-10 12:29, pirms 8 gadiem
Ar Gustafsonu jau būtu nopietns pasākums bijis...

     [+] [-]

, 2017-02-10 16:53, pirms 8 gadiem
Nu "Shogun" jau arī nekāds peramais puika nav

     [+] [-]

, 2017-02-11 14:47, pirms 8 gadiem
Mukurs rakstīja: Nu "Shogun" jau arī nekāds peramais puika nav
nez, kopš titula zaudēšanas nevarētu teikt, ka baigo iespaidu atstājis. viņa "vārds" balstās uz panākumiem, kas ir vai nu vismaz 5 vai vismaz 10 gadus veci.

es nebrīnītos, ja Cirkunovs pret viņu izietu kā spēcīgs favorīts. pret Gustiņu gan būtu pietiekami, ko pasvīst.

     [+] [-]

, 2017-02-12 05:17, pirms 8 gadiem
Sliktas ziņas. Nevienojās par kontraktu un Dana White teica, ka Misha vairāk necīnīsies UFC.

Avots - Dana White 'done' with Misha Cirkunov...