Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Lombards marta sākumā tiksies ar Okami

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Lombards marta sākumā tiksies ar Okami
Hektors Lombards
Foto: fightlinker.com

Bijušais Bellator vidējā svara čempions Hektors Lombards (32-3-1), kurš pērnā gada jūlijā pievienojās UFC, savu nākamo cīņu aizvadīs 3. martā Saitamā (Japānā), kur šova „UFC on Fuel TV 8” ietvaros dūres krustos ar bijušo UFC vidējā svara čempiona titula pretendentu Jušinu Okami (28-7-0).

Trīsdesmit divus gadus vecais Austrālijā dzīvojušais kubietis Hektors Lombards UFC pievienojās pērnā gada vidū. Viņa debija pasaules prestižākās MMA organizācijas rindās bija diezgan neveiksmīga – viņš pēc punktiem piekāpās Timam Botčam (16-5-0), kas pārrāva viņa divdesmit piecu nezaudēto cīņu sēriju. Sportists zaudējumu norakstīja uz treniņos gūto savainojumu… Nākamā „uzstāšanās” uz UFC skatuves kubietim notika pērnā gada decembrī cīņā pret brazīliešu atlētu Rosimaru Palharesu (14-5-0). Šajā mačā skatītāji ieraudzīja to Lombardu, kurš trīs gadus „ārdījās” Bellator rindās. Hektors izcīnīja uzvaru ar nokautu un grib tikties ar no TOP 10 sportistiem.

Hektoram tāda iespēja tiks dota, viņš stāsies pretī UFC veterānam, vienam no vadošajiem vidējā svara cīkstoņiem Jušinam Okami, kurš starp citu pērngad arī piekāpās Timam Botčam. Sakāve pret Botču diezgan nopietni sagrieza japāņa daudzsološo karjeru kājām gaisā, taču pēc zaudējuma amerikāņu sportistam, Okami spēja rehabilitēties un izcīnīja divas uzvaras pēc kārtas, uzveicot Badiju Robertsu (12-3-0) un Alanu Belčeru ar kuru japāņu cīkstonim šī bija jau otrā tikšanās reize karjerā. Okami savulaik uzvarējis tādas šā sporta zvaigznes kā Neits Makvarts (32-10-2), Marks Muņozs (12-3-0), Evans Tanners (32-8-0), Maiks Sviks (15-5-0) u.c .

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...