Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Zīle pasaules vicečempions Tai-boksā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Zīle pasaules vicečempions Tai-boksā
Kristaps Zīle (pa kreisi) Latvijai izcīna sudraba medaļu
Foto: fightclub.lv

Par vienu titulu bagātāks palicis viens no Latvijas pazīstamākajiem jaunajiem K-1 meistariem Kristaps Zīle, kurš Bangkokā (Taizeme) notiekošajā pasaules čempionātā Tai - boksā Latvijai izcīnīja sudraba medaļu, ziņo fightclub.lv

Kopumā čempionātā piedalījās vairāk kā tūkstots sportistu no visas pasaules, diemžēl Latviju šajā turnīrā pārstāvēja tikai viens sportists - Kristaps Zīle.

Lai arī Zīle bija vienīgais latvietis šajā turnīrā, viņš spēja izcīnīt Latvijai sudraba medaļu. Cīņā par zelta godalgu liepājnieks tikās ar uzbekistānas sportistu, kuram diemžēl četru raundu cīņā pēc punktiem zaudēja.

Zīle vēl joprojām uzturas Taizemē, kur sportists aizvada treniņnometni Koh Samui salā.

“Trenējos divreiz dienā – no rīta un vakarā. Treniņi ir ļoti smagi, taču tie ir to vērti,” pārliecināts ir Kristaps Zīle.

Atgādinām, ka Zīlem 13. novembrī “Arēnā Rīga” vajadzēja cīnīties pret Eiropas Mui-tai čempionu Ivanu Petkinu (Krievija) par vakanto Baltijas K-1 čempiona jostu WFCA versijā, taču latvieša traumas dēļ mačs tika atcelts.

Izmantotie resursi:
Fight club Faraon