Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Tiesneši Rojam Kumpim „nozog” uzvaru cīņā pār Danielu Vitovecu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Tiesneši Rojam Kumpim „nozog” uzvaru cīņā pār Danielu Vitovecu
Rojus Kumpis (no labās) pēc cīņas ar Danielu Vitovecu
Foto: mma-knight.lt

Vakarnakt Klaipēdā (Lietuvā) cīņu šova „Best Fight Klaipeda” vienā no vakara galvenajiem mačiem, kas notika pēc Taiboksa noteikumiem, jaunais lietuviešu talants Rojus Kumpis (15-1-0) līdzvērtīgā cīņā pēc punktiem piekāpās titulētā čeha Daniela Vitoveca (51-12-6) priekšā.

Cīņa ar Eiropas čempionu Taiboksā Danielu Vitovecu priekš divdesmit gadus vecā lietuviešu kikboksera Roja Kumpja tika ieplānota kā iesildīšanās cīņa pirms 15. novembrī Tukumā gaidāmā mača ar „TM fighting team” sportistu Mareku Lavrinoviču.

Kumpis cīņu iesāka diezgan labi. Viņš turēja distanci un otrajā raundā lietuvietim pat izdevās Vitovecu nosūtīt nokdaunā, taču čehs ringa tiesneša skaitīto desmit sekunžu laikā spēja piecelties un turpināt cīņu.

Pēc šī nokdauna Rojs sāka strādāt vēl aktīvāk, taču tituliem bagātā Daniela pieredze jaunajam lietuvietim neļāva pārņemt pilnīgu dominanci pār divkauju.

Pēc atboksētajiem trīs trīsminūšu raundiem, pēc kopējā zīmējuma izskatījās, ka uzvara tiks atdota Rojam Kumpim, taču tā vis nenotika un ar dalītu tiesneša lēmumu par uzvarētāju tika paziņots Daniels Vitovecs.

„Protams, esmu apbēdināts, jo man šķiet, ka uzvarēju, taču uzvaru atdeva pretiniekam. Vajadzēja pielikt daudz vairāk pūļu un nokautēt Vitovecu,” pēc cīņas izteicās Rojus Kumpis, kuram šis bija pirmais zaudējums sešpafsimt aizvadītajās cīņās.

„Šis bija pirmais zaudējums manā profesionālajā karjerā, par ko sāp visvairāk. Cenšos par to visu aizmirst un koncentrēties uz cīņu pret Mareku Lavrinoviču.”

„Protams, Mareks nav viegls pretinieks, taču gatavojos viņu sakaut. Man nav citu iespēju kā tiekties tikai un vienīgi uz uzvaru, jo pretējā gadījumā nav jēgas nemaz trenēties un kāpt ringā.”

Izmantotie resursi:
MMA-KNIGHT.LT The Knight Of Plunge MMA Fighting...