Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autoavārijā bojā gājis M-1 čempions Gurams Gugenišvili

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Autoavārijā bojā gājis M-1 čempions Gurams Gugenišvili
Gurams Gugenišvili
Foto: mixfight.ru

Šodien divdesmit astoņu gadu vecumā autoavārijā uz Gruzijas ceļiem dzīvība dzisusi bijušajam krievu organizācijas M-1 smagā svara čempionam Guramam Gugenišvili (12-2-0), kurš tika uzskatīts par vienu pasaules perspektīvākajiem smagā svara MMA cīkstoņiem.

Gruzīnu cīkstonis Gurams Gugenišvili savu karjeru profesionālajā MMA uzsāka 2009. gadā un divu gadu laikā aizvadīja vienpadsmit cīņas, no kurām visās izcīnīja uzvaras, savā īpašumā iegūstot M-1 Ukrainas, M-1 Selection Wstern un M-1 pasaules čempiona titulus.

Gurama lielisko kāpumu reitingu tabulās un uzvaru sēriju pārāva pazīstamais amerikāņu smagsvars Kenijs Gārners (14-7-0), kurš gruzīnam sarūpēja vienīgos divus zaudējumus, kas atrodami viņā statistikā. Pēc šīm divām sakāvēm Gugenišvili ilgi vajāja dažnedažādi savainojumi, kuri liedza viņam atgriezties ringā.

Pēc traumu saārstēšanas Gurams šogad parakstīja līgumu ar japāņu organizāciju IGF, kuras rindās debitēja aprīlī ar uzvaru pār bijušo One FC cīkstoni, amerikāni Toniju Bonello (16-3-1). Gruzīnam vecgada vakarā bija ieplānota vēl viena cīņa uz Japāņu zemes, bet jau nākamā gada sākumā viņš bija iecerējis cīnīties Krievijā.

Diemžēl auto avārija šodien atņēma Gurama Gugenišvili dzīvību un viņa fani vairs nekad neredzēs ringā šo gruzīnu smagsvaru, kurš pirms zaudējumiem cīņās ar Keniju Gārneru atradās gan UFC, gan Bellator redzeslokā.

Izmantotie resursi:
Официальный сайт компании M-1 Global, смешанные...