Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Apstiprināta Maurisio Rua – Džimija Manuvas cīņa

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Apstiprināta Maurisio Rua – Džimija Manuvas cīņa
Maurisio Rua (no kreisās) un Džimijs Manuva
Foto: mmaweekly.com

Oficiāli apstiprināta bijušā UFC pussmagā svara čempiona brazīlieša Maurisio Rua (22-9-0) cīņa ar britu atlētu Džimiju Manuvu (14-1-0), kuri dūres savā starpā krustos 8. novembrī Brazīlijā cīņu šova „UFC Fight Night 56” ietvaros.

Trīsdesmit divus gadus vecais Maurisio Rua šobrīd piedzīvo ne tos labākos laikus. Viņš savulaik uzvarējis organizācijas PRIDE vidējā svara turnīrā, kā arī ticis kronēts par UFC pussmagā svara čempionu, taču šobrīd sportista uzvaras iet pamīšus zaudējumiem.

Lai arī kādreizējā pasaules labākā pussmagā svara cīkstoņa karjera nav tik veiksmīga kā agrāk, Rua nezaudē optimismu un turpina aizvadīt cīņas. Viņš pēdējās desmit aizvadītajās cīņās izcīnījis vien četras uzvaras, kas priekš TOP atlēta ir par maz.

Pēdējo uzvaru savā statistikā Maurisio ierakstīja pērnā gada decembrī, uzvarot jaunzēlandiešu sportistu Džeimsu Te Hunu (16-8-0).

Nākamais pārbaudījums priekš Maurisio Rua būs britu nokautu meistars Džimijs Manuva, kurš savā karjerā piedzīvojis tikai vienu zaudējumu.

To trīsdesmit četrus gadus vecajam sportistam sarūpēja zviedrs Aleksandrs Gustafsons (16-2-0), salaužot britam visas cerības nākamajā cīņā pacīnīties par UFC čempiona titulu.

Neskatoties uz šo sakāvi, Manuva vēl joprojām tiek uzskatīt par perspektīvu cīkstoni, kuram vēl joprojām ir iespēja pacīnīties par čempiona titulu, taču šobrīd viņam no ceļa jānostumj Rua, kas britu pasaules reitingā varētu pacelt līdz TOP 10.

Izmantotie resursi:
MMAWeekly.com | UFC News and MMA News, UFC...

     [+] [-]

, 2014-09-09 17:04, pirms 10 gadiem
Smagi šķiet,ka Shogans atkal dabūs iekšā un varēs sākt domāt par jauna darba meklējumiem.