Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Vanderlejs Silva vēlas cīņu ar Denu Hendersonu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Vanderlejs Silva vēlas cīņu ar Denu Hendersonu
Dens Hendersons (no kreisās) un Vanderlejs Silva
Foto: theautographguys.com

MMA veterāns un bijušais organizācijas PRIDE vidējā svara čempions Vanderlejs Silva (35-12-1) UFC vadībai lūdzis cīņu ar citu šī sporta veida vecmeistaru, bijušo PRIDE un Strikeforce čempionu Denu Hendersonu (30-12-0). Ja šī cīņa notiks, tad tas būs šo cīkstoņu trešais savstarpējais mačs.

Trīsdesmit astoņus gadus vecais brazīliešu cīkstonis Vanderlejs Silva ne tikai lūdzis revanša cīņu ar par sevi piecus gadus vecāko Denu Hendersonu, bet arī pieprasījis amerikānim, lai tas uz cīņu paķert līdzi PRIDE čempiona jostu, ko tam atņēma 2007. gadā.

„Tuvākajā laikā plānoju aizvadīt savu piecdesmito cīņu karjerā. Nevienam nav noslēpums, ka es vēlējos izkauties ar Čelu Sonenu un Vitoru Belfortu, taču mani apmierina arī ideja par divkauju ar Denu Hendersonu. Šo ideju lielā mērā var piepildīt,” pārliecināts Silva, kurš ar Hendersonu cīnījies jau divas reizes.

„Rezultāts mūsu savstarpējās cīņās ir 1:1, tāpēc trešā cīņa būtu labs noslēgums šai triloģijai. Mūsu pēdējā mačā es piekāpos Hendo un zaudēju savu PRIDE čempiona jostu, bet vēlāk man netika dota iespēja atgūt savu titulu. Ja šī cīņa notiks, ieteiktu viņam paņemt līdzi jostu, lai tas kurš uzvarēs tajā kaujā varētu to uzlikt (smejas).”

Uz Vanderleja izaicinājumu reaģējis arī Hendersons, kurš neiebilsts trešo reizi karjerā krustot dūres ar brazīliešu sportistu. Tagad tikai jāgaida, ko izlems UFC bosi.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...